Hem > V > Var Hittar Jag Arkiverade Mail?

Var hittar jag arkiverade Mail?

Om du vill rensa inkorgen utan att radera e-postmeddelanden kan du arkivera eller ignorera dem. Då flyttas de till etiketten Alla mail. När du arkiverar ett meddelande visas det i inkorgen igen när någon svarar på det. När du ignorerar ett meddelande visas inte eventuella svar på det i inkorgen.

Läs mer

Varför kommer mailen tillbaka?

Mailet raderas på mobilen, men raderingen synkas inte upp. När synken går så upptäcker appen att ett mail saknas på mobilen och så sugs det ner på nytt. Man kan också fråga vad betyder stjärnmärkt mail? Stjärnor används tex för att markera vissa mail som extra viktiga eller för att du ska komma ihåg att svara på ett mail vid ett senare tillfälle. Alla mail som du väljer att stjärnmärka hamnar till vänster på sidan under etiketten Stjärnmärkt i huvudmenyn.

Och därefter, hur länge finns mail kvar i gmail?

Gmail har en lagringspolicy som lagrar meddelanden i minst 30 dagar efter att etiketten ^raderat har tillämpats. Denna policy ersätter lagringsregler i Arkiv som löper ut under dessa 30 dagar. Var finns arkiverade mail på iphone? Till skillnad från e‑postmeddelanden som du flyttat till papperskorgen behålls de arkiverade meddelandena i mappen Arkiv tills du väljer att radera dem. Du kan visa mappen Arkiv i Brevlådelista.

Hur hittar man arkiverade mail i Outlook?

Arkivera meddelanden med knappen Arkivera

  1. Det är fortfarande lätt att hitta arkiverade objekt via sökrutan eller genom att öppna mappen Arkiv. När du skriver en term i sökrutan söker Outlook som standard i alla mappar i inkorgen.
  2. Objekt är fortfarande tillgängliga på din telefon eller andra enheter via mappen Arkiv.
Hur länge sparas mail i Outlook? Standardperioden för dina objekt i Inkorgen och Utkast är sex månader, och tre månader för dina objekt i Skickat, men du kan ändra dessa perioder med hjälp av alternativet Ta bort Outlook-objekt äldre än.

Varför försvinner lästa Mail?

Kolla på mobilen eller enhetens inställningar: Inställningar > Epost, kolla att "Lämna en kopia på servern" har markerats. 4. Du kan testa att hämta raderade e-postmeddelanden (med kort varsel) via sidan återfinna email. Hur skicka man mail till flera personer utan att de ser varandra?

Det vanligaste sättet att skicka e-post till flera personer utan att de ser varandra är att använda BCC-funktionen (blind carbon copy). Detta gör att du kan lägga till mottagare i BCC-fältet i stället för i fältet Till eller CC. När du gör detta kan mottagarna i BCC-fältet inte se de andra mottagarna som har BCC.

Hur mailar man någon?

Om du antar att du vill ha ett detaljerat svar på hur du skickar ett e-postmeddelande:
1. Öppna din e-postklient. Detta är det program som du använder för att komma åt och skicka e-post. Vanliga e-postklienter är bland annat Microsoft Outlook, Apple Mail och Mozilla Thunderbird.
2. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt e-postkonto. Du måste ange din e-postadress och ditt lösenord.
3. Klicka på knappen "komponera" eller "nytt meddelande". Detta kommer att öppna ett nytt e-postmeddelande.
4. I fältet "till" anger du e-postadressen till den person som du vill skicka ett e-postmeddelande till. Du kan lägga till flera mottagare genom att separera varje e-postadress med ett kommatecken.
5. I fältet "ämne" anger du en kort beskrivning av e-postmeddelandets ämne.
6. Skriv ditt meddelande i e-postmeddelandets huvudfält. Du kan formatera texten med hjälp av alternativen högst upp i meddelandefönstret, till exempel ändra typsnittet eller göra texten fet eller kursiv.
7. När du har skrivit färdigt ditt meddelande klickar du på knappen "skicka". E-postmeddelandet skickas till de mottagare som du har angett i fältet "till".

By Mercola Seigfried

Hur får man bort spam på mobilen? :: Har Skatteverket tillgång till mitt konto?
Användbara länkar