Hem > H > Hur Får Man Bort Spam På Mobilen?

Hur får man bort spam på mobilen?

Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.

Läs mer

Med tanke på detta, var är min inkorg?

Inkorgen finns i meddelandelistan. E-postmeddelanden öppnas i läsfönstret. I menyfliksområdet finns fler alternativ för att ordna e-postmeddelanden. Välj pilen längst till höger för att visa eller dölja menyfliksområdet. Vem är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör.

Vad innebär skräppost i mailen?

Skräppost (spam, bulk mail, junk mail, unsolicited bulk email...) är e-postmeddelanden eller news-meddelanden som skickas till mottagaren utan mottagarens tillstånd. Därmed, hur blockerar man spam mail outlook? Markera ett meddelande i meddelandelistan från den avsändare som du vill spärra. I menyraden Outlook väljer du Meddelande > Skräppost > Spärra avsändare. Outlook lägger till avsändarens e-postadress i listan med spärrade avsändare. Obs!: Du kan återställa alla e-postmeddelanden som finns i mappen Skräppost.

Med detta i åtanke, var kommer all skräppost ifrån?

Exakt hur mycket skräppost som dimper ner i svenskarnas e-postlådor vet ingen, men med ökat e-postanvändande ökar även spamskörden. En majoritet av skräpmejlen kommer från USA. I februari gick USA:s Federal Trade Commission, FTC, ut och lovade krafttag mot spammare. Hur hittar jag skräppost i Outlook? Obs!: Med skräppostfiltret i Outlook förhindras inte att skräppostmeddelanden levereras, men misstänkt skräppost flyttas till mappen Skräppost. Du kan justera inställningarna för skräppostfiltret i dialogrutan Skräppostalternativ. Gå till fliken Start och klicka i gruppen Ta bort på Skräppost.

Och en annan fråga, vad ska man göra om man klickat på en länk?

Klicka bara på kända länkar

Om du är osäker på om en fil skulle kunna innehålla virus eller annan skadlig kod bör du avstå från att ladda ner den. Om du klickar på en okänd länk kan bedragare komma över dina lösenord och på så vis använda din identitet på nätet.
Och därefter, vad gör jag om jag klickat på en länk?

Om du antar att du pratar om en länk på en webbsida, om du har klickat på en länk kommer webbläsaren att navigera till den nya sidan som länken pekar på.

Dessutom, kan man få virus genom att gå in på en hemsida?

Ja, du kan få ett virus genom att gå in på en webbplats. Om webbplatsen har infekterats med ett virus och du besöker webbplatsen kan din dator infekteras med viruset. Viruset kan sedan spridas till andra datorer i ditt nätverk och kan skada filer och system.

By Harms Exantus

Kan man lokalisera en iPhone? :: Var hittar jag arkiverade Mail?
Användbara länkar