Hem > H > Hur Få Bort Spam Från Chrome?

Hur få bort spam från Chrome?

Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.

Läs mer

Och därefter, vilka webbläsare används?

Browsersverige

  • Chrome.
  • Safari.
  • Safari iOS.
  • Samsung Internet.
  • Internet Explorer.
  • Edge.
Hur tillåter jag popup fönster? Öppna Chrome-appen på en mobil eller surfplatta med Android. Öppna en sida där popupfönster blockeras. Tryck på Visa alltid längst ned.

Är total av gratis?

TotalAV Antivirus är ett antivirus som är gratis att använda och är packat med alla viktiga funktioner för att hitta och ta bort skadlig programvara för att skydda dig. Följaktligen, hur bra är total av? Total AV har eliminerat de tidigare svagheterna; vi kunde inte hitta dem i vårt test längre. Vi är glada över att företaget har tagit feedback från användarna till hjärtat, och Total AV också bra antivirusprogram gjorde det idag. den användargränssnitt är tydligare och kundservicemodellen är bra.

Med detta i åtanke, vad kostar ett antivirusprogram?

Råd & Rön har testat 24 internetsäkerhetsprogram för datorer med Windows. Sju av dem är gratis, medan de andra kostar mellan 200 och 650 kronor för ett års användande. Programmen som skyddar mest är betalprogram, men även de bästa gratisversionerna ger din dator ett gott grundskydd. Och därefter, hur vet man om sin telefon är avlyssnad? Börjar telefonen på något sätt att bete sig underligt då du inte använder den, är det möjligt att avlyssningsprogram blivit installerat. 6. Höga telefonräkningar. Innehåller din telefonräkning någon konstig trafik som du inte känner igen kan detta gälla överförda filer och meddelanden.

Och en annan fråga, hur avlyssnar man någons mobil?

Ett spionprogram installerat på din telefon kan göra att någon lyssnar på alla dina samtal och läser alla dina SMS. På Internet finns många sajter, som säljer spionprogram. Det räcker med att skriva in "spyphone" på Google för att förvissa sig om den saken. Vissa av programmen är ganska rudimentära. Hur använder man mSpy?

Det finns två sätt att använda mSpy. Det första är att installera mSpy-appen på målenheten och det andra är att använda den webbaserade mSpy-konsolen.
Om du vill installera mSpy-appen måste du ha fysisk tillgång till målenheten. När du har installerat appen kan du övervaka enheten på distans.
Om du vill använda den webbaserade mSpy-konsolen måste du skapa ett konto och sedan logga in. När du är inloggad kan du välja den enhet du vill övervaka och sedan visa aktivitetsloggarna.

Vilka är de senaste virusen som härjar på internet?

Det finns många typer av virus som kan påverka en dator, och de senaste virusen beror på vilken typ av dator du har och vilken programvara du använder. Några av de senaste virusen som har setts är dock WannaCry ransomware, som kan kryptera dina filer och kräva en lösensumma för att få tillbaka dem, och Petya-viruset, som kan kryptera din hårddisk och hindra dig från att starta upp din dator. Det har också funnits flera virus som har utformats för att rikta in sig på iPhone, t.ex. det skadliga programmet KeyRaider, som kan stjäla dina lösenord och annan känslig information.

By Crescen Sylvan

Får killar känslor snabbare än tjejer? :: Hur vet jag att han tycker om mig?
Användbara länkar