Hem > F > Får Notiser Från Chrome?

Får Notiser från Chrome?

Tillåta eller blockera aviseringar från alla webbplatser

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer till höger om adressfältet. Inställningar.
  3. Tryck på Webbplatsinställningar. Aviseringar.
  4. Aktivera eller inaktivera inställningen högst upp.

Läs mer

Och därefter, vart finns inställningar på safari?

Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn. Man kan också fråga varför kan jag inte öppna vissa sidor i safari? Ladda om sidan. Om en sida inte öppnas eller laddas kan du försöka att uppdatera den: Välj Visa > Uppdatera sida eller tryck på Kommando-R. Om det inte fungerar trycker du på Kommando-Q för att avsluta Safari. Öppna sedan Safari på nytt och försök igen.

Hur blockerar man annonser på iPhone?

Stänga av personliga annonser på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > Integritet> Apple-reklam.
  2. Stäng av Personliga annonser.
Hur vet man om man har fått virus i mobilen? En telefon som är relativt ny och behöver laddas hela tiden kan vara ett tecken på att det finns ett virus i systemet. Om det fortsätter att komma upp popupfönster i telefonen efter att webbläsaren stängts kan detta vara ett tecken på skadlig programvara.

Hur vet man om man har ett virus på datorn?

Tecken på virus i en Mac eller Windows-dator

Att det ofta går långsammare att surfa eller köra program. Att enheten fryser eller kraschar överdrivet ofta. Plötslig uppkomst av annonser, pop-ups eller filer. Att webbläsaren ändrar startsidan eller att okända verktygsfält tillkommer.
Följaktligen, vad är en pop up store? Popup-butiker handlar om tillfälliga butiker som dyker upp under kortare perioder i shoppinggallerior, förortscentrum och skidbackar och på gågator och flygplatser. Utbudet av popup-butiker har ökat i takt med att många köpcentrum upplever svårigheter att hyra ut sina lokaler.

Man kan också fråga hur lägger man till adblock?

AdBlock för Chrome fungerar automatiskt. Klicka bara på "Lägg till i Chrome" och se hur annonserna försvinner från dina favoritsidor! Välj att fortsätta se icke påträngande annonser, tillåt annonser på dina favoritsidor eller blockera allt som standard. Med detta i åtanke, hur tar man bort adblocker firefox?

Det finns flera olika sätt att ta bort adblocker i Firefox. Den enklaste metoden är att gå till verktygsfältet och klicka på "Tillägg". Därefter klickar du på "Ta bort" bredvid adblocker-tillägget. Om du inte ser adblocker-tillägget i listan kan du också söka efter det i sökrutan ovanför listan.

Man kan också fråga hur stoppa annonser i gmail?

Det finns flera sätt att stoppa annonser i Gmail. En av de enklaste sätten är att använda AdBlock Plus-tillägget i din webbläsare. AdBlock Plus blockerar annonser på många olika webbplatser, inklusive Gmail. Du kan också använda Inbox by Gmail, som är en e-posttjänst från Google som har inbyggd annonsblockerare.

By Dugan Labounta

När kom DVD spelare till Sverige? :: Hur påverkas miljön av tillverkningen av papper?
Användbara länkar