Hem > V > Vad Innebär Tysta Notiser?

Vad innebär tysta notiser?

Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte.

Läs mer

Varför plingar det i min telefon?

Smarttelefonens applikationer är tillverkade så att du får en notis varje gång något händer i appen. När du får e-post – pling! När någon gillar din bild på Instagram – pling! När någon skickar ett meddelande åt dig på Facebook – pling! Varför surrar telefonen? Ljudet kommer från den del av telefonen där processorn A10 sitter, och tros handla om så kallat spoltjut (eng. coilwhine). Fenomenet kan uppstå när en processor eller annan elektronisk del arbetar hårt, och har också noterats hos flera andra mobiler enligt The Verge.

Med tanke på detta, varför tjuter mobilen?

Om du inte kommer på vad som ger ljudet så kan du börja med att ta bort appar en efter en eller i grupper för att sedan kolla om ljudet försvinner. Det kan ju också vara varning från systemet, men det låter otroligt eftersom det då brukar komma ett varningsmeddelande också. Var hittar jag inställningar på mobilen? Öppna Snabbinställningar

  1. De översta inställningarna visas när du sveper nedåt från skärmens överkant.
  2. Om du sveper nedåt en gång till visas samtliga snabbinställningar.

Hur hittar man inställningar på iPhone?

Hitta inställningar på iPhone

  1. Tryck på Inställningar på hemskärmen (eller i appbiblioteket).
  2. Svep nedåt så att sökfältet visas. Skriv en term, t. ex. "iCloud", och tryck sedan på en inställning.
Vart finns inställningar på safari? Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn.

Med detta i åtanke, hur ändrar man antal ringsignaler?

ringsignaler

Obs!

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Aviseringar.
  3. Välj hur ofta du vill få varningar och vilka inställningar du vill aktivera.
Hur ändrar jag antal signaler svarstid innan röstbrevlådan går igång?

Det finns några sätt att ändra antalet signalresponstider innan röstbrevlådan aktiveras. Det vanligaste sättet är att ändra inställningarna i telefonens röstbrevlådeapp.

Därmed, varför kan jag inte ställa in samtal väntar?

Det finns några anledningar till att samtal väntar inte fungerar. En anledning kan vara att det inte stöds av din telefonleverantör. En annan orsak kan vara att du redan har nått det maximala antalet samtidiga samtal som ditt telefonabonnemang tillåter. Slutligen är det också möjligt att samtal väntar har stängts av i telefonens inställningar.

By McGrody

Vad betyder nyckel symbol? :: Vart kommer mitt DHL paket?
Användbara länkar