Hem > V > Vad Är Tysta Samtal?

Vad är tysta samtal?

Tysta samtal är ett fenomen som uppstår på grund av teknik som används i telefonförsäljning. Telefonförsäljningsföretag använder sig av ett automatiserat uppringningssystem. Om någon svarar när systemet ringer upp, kopplas samtalet till en ledig säljare.

Läs mer

Med tanke på detta, vad händer om man svarar på utländskt nummer?

Samtal från utlandsnummer

Om du blir uppringd av ett utländskt nummer, svara inte om du inte förväntar dig ett samtal. Och om du har ett missat samtal som inleds med ett utlandsnummer bör du inte heller ringa upp. Samtalet är troligen ett bedrägeri och du riskerar att bli av med stora summor pengar.
Med detta i åtanke, hur kan man få reda på någons telefonnummer? Om du har en smartphone eller tillgång till Internet finns tjänster så som Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se. Dessa tjänster erbjuder olika sätt att hitta den information du söker. Men om du inte har möjlighet att använda en smartphone eller Internet finns en gratis nummerupplysning för personer med synnedsättning.

När står det privat nummer?

Med Hemligt nummer syns inte ditt nummer när du ringer från din mobil. Dina personuppgifter lämnas inte heller ut av någon nummerupplysning. När du döljer ditt nummer för söktjänster syns det inte hos nummerupplysningstjänster som Eniro och hitta.se. Tjänsten fungerar för både abonnemang och kontantkort. Följaktligen, vilket nummer har mitt sim kort? För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta.

Vilket nummer har mitt simkort?

Tryck in *116# och så ring. Hur ser man sitt eget telefonnummer iPhone? Öppna Inställningar > Telefon. Gör något av följande: Slå på Visa mitt nummer: (GSM) Ditt telefonnummer visas i Mitt nummer. För FaceTime-samtal visas ditt telefonnummer även om du har stängt av nummerpresentation.

Hur kan man hitta en person i Sverige?

Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Vi hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. Var bor en viss person?

Det finns flera sätt att svara på den här frågan, beroende på hur mycket information du har om personen.
Om du har personens fullständiga adress kan du använda en karttjänst som Google Maps för att ta reda på exakt var personen bor. Skriv bara in adressen i sökfältet så visar kartan var personen befinner sig.
Om du bara har personens stad och delstat kan du använda en tjänst för omvänd telefonsökning för att ta reda på personens adress. Skriv bara in stad och delstat i sökfältet så får du en lista med matchande adresser.
Om du bara har personens för- och efternamn kan du använda en personsökmotor som Intelius för att ta reda på personens adress. Skriv bara in namnet i sökfältet så får du en lista med matchande adresser.

Kan man se vem som sökt på mig på hitta?

Nej, du kan inte se vem som har sökt efter dig på Sök. Tjänsten erbjuder inte den informationen till användarna.

By Garek

Är Strålande ett adjektiv? :: Hur mycket skärmtid 5 åring?
Användbara länkar