Hem > H > Hur Stoppa Spam Sms?

Hur stoppa spam SMS?

sms

För att blockera en viss kontakt gör du så här:

  1. Med meddelandet öppet klickar du på avsändarens namn överst. Tryck på info under namnet.
  2. Tryck på namnet eller telefonnumret.
  3. Rulla eventuellt nedåt och tryck på Blockera den här uppringaren. Avsändaren är nu blockerad.

Läs mer

Kan man radera SMS för båda?

Radera enskilda sms

Tryck länge på det meddelande du vill radera. Valfritt: Om du vill radera flera meddelanden trycker du länge på det första meddelandet och trycker sedan på fler meddelanden. uppe till höger. Tryck på Radera för att bekräfta.
Därefter, kan man blockera meddelanden? Du kan blockera telefonnummer, kontakter och e-postadresser på din enhet. Du kan även filtrera iMessage-meddelanden från okända avsändare och rapportera iMessage-meddelanden som verkar vara skräppost.

Kan man läsa sms från blockerade nummer iPhone?

Om du vill visa och hantera listan med blockerade kontakter och telefonnummer öppnar du Inställningar > Meddelanden > Blockerade kontakter. Se Apple Support-artikeln Blockera telefonnummer, kontakter och e-postadresser på din iPhone, iPad eller iPod touch. Vad händer om jag blockerar en uppringare? Då blockeras samtal från hemliga eller oidentifierade nummer. Samtal från telefonnummer som inte finns bland dina kontakter kommer fortfarande fram.

Kan man blockera sms på Samsung?

Det går att blockera meddelanden från någon i Messages. Obs! Vissa steg fungerar endast i Android 7.0 eller senare. Ta reda på vilken Android-version du har. Varför får jag spam sms? Nu för tiden är det vanligt med falska sms. Helt enkelt sms som ser ut att komma från betrodda avsändare, men i verkligheten är det precis tvärtom. Vanligen går det till så att det falska sms:et som skickas ut även innehåller en länk.

Man kan också fråga hur tar man bort ett sms på iphone?

Radera en konversation

  1. Svep åt vänster på konversationen i meddelandelistan.
  2. Tryck på Radera.
Dessutom, kan man radera sms för båda iphone?

Ja, det går att radera SMS på båda enheterna. För att göra det på en iPhone, gå till Meddelanden-appen och tryck på Redigera i övre högra hörnet. Markera de meddelanden du vill radera och tryck på Radera i nedre högra hörnet. På en iPad trycker du på Redigera i övre vänstra hörnet och sedan på knappen Radera i nedre vänstra hörnet.

Man kan också fråga kan man ångra ett meddelande?

Det går också att fråga om det går att ångra ett meddelande.

By Duval

Varför kommer det popup fönster hela tiden? :: Hur återställer man tangentbordet på iPad?
Användbara länkar