Hem > H > Hur Får Jag Bort Spam I Min Kalender?

Hur får jag bort spam i min Kalender?

Om du får en inbjudan till en kalenderaktivitet som du tror är skräp eller spam kan du rapportera det till iCloud.

  1. I Kalender på iCloud.com öppnar du aktiviteten du vill rapportera och klickar sedan på Rapportera skräp.
  2. Klicka på OK.

Läs mer

Har jag fått virus på min iPhone Kalender?

Mest troligt är att du fått en kalenderinbjudan via iCloud eller att du vid ett besök på "någon" websida, har valt att acceptera en prenumeration av en kalender och nu har den börjat varna om att du har virus eller skadlig kod på din iPhone eller iPad. Följaktligen, varför försvinner anteckningar i kalendern iphone? Om du nyligen ändrat något kan data gå förlorade. Du kanske vill skapa en säkerhetskopia innan du återskapar.

Folk frågar också får meddelande om att min iphone är hackad?

Om du får ett suspekt e-postmeddelande som ser ut som det kommer från Apple kan du vidarebefordra det till [email protected]. Du kan rapportera ett misstänksamt SMS som ser ut som om det kommer från Apple genom att ta en skärmavbild av meddelandet och skicka den via e-post till [email protected]. Man kan också fråga får virus i kalender? Om du fortsätter att få skräppostinbjudningar kan det vara så att den besvärliga kalendern har ett abonnemang på din iPhone. Att ta bort detta är enkelt, så öppna Inställningar och välj Kalender> Konton leta sedan efter Prenumererade kalendrar alternativ.

Hur vet jag om min telefon är hackad?

Har du någon gång märkt aktivitet på din mobil som du själv inte kommer ihåg att du gjort? Det kan vara allt från skickade sms till samtal som du inte känner igen. Det är även vanligt att det dyker upp pop-ups på skärmen. Detta kan vara starka indikationer på att du drabbats av skadlig kod eller spionprogram. Dessutom, hur gör man om man fått virus i mobilen? En av de smidigaste metoderna för att ta bort virus från din mobiltelefon är ett antivirusprogram för Android, till exempel F‑Secure SAFE. Antivirusprogrammet raderar Android-virus från din mobil och blockerar även nya virus. Med F‑Secure SAFE kan du även skydda andra enheter med samma prenumeration.

Varför försvinner händelser i kalendern?

Om du inte är ansluten, kontrollera att data eller Wi-Fi är aktiverat och att enheten inte är i flygplansläge. Kontrollera sedan enhetens appbutik för att se till att Google Kalender-appen är uppdaterad. Därefter, får notiser från kalender?

Först måste du aktivera notifieringar från kalendern. Gör det genom att gå till Inställningar > Allmänt > Notifieringar > Kalender. Under Kalender-notifieringar, välj en notifieringsmetod.

Varför syns inte Helgdagar i min kalender?

På grund av den globala pandemin av COVID-19 har många länder vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen. Dessa åtgärder har påverkat resor och har följaktligen också påverkat de traditionella högtiderna. Många länder har stängt ner sina gränser och rekommenderat sina medborgare att inte resa. Detta har resulterat i att många av de vanliga högtiderna inte kan genomföras på det sätt som de brukar. I många länder är det dock möjligt att firar högtiderna på nätet eller genom andra alternativa medel.

By Che Dimple

Hur kan jag se mitt wifi lösenord? :: Hur tar man bort ett gammalt Apple-ID?
Användbara länkar