Hem > V > Vad Är Ig Förkortning För?

Vad är IG förkortning för?

IG kan antingen betyda "jag antar" eller, på senare tid, "Instagram" – betydelsen kommer att vara beroende av sammanhanget det används i. Om du är medveten om sammanhanget kommer du att kunna ta reda på om personen menar JAG GISSAR eller INSTAGRAM.

Läs mer

Med tanke på detta, vad betyder tf på snap?

Temporary friendzone. För att få ett förhållande med en tjej måste man först vara vän med henne alltså ligga i en temporary friendzone. T.F till skillnad från friendzone är att när man är i friendzone så är det väldigt svårt att komma ut eftersom du på tjejens/killens vilja är vän med dom. Vad betyder SH på Instagram? "same here", vilket på svenska blir "samma här".

Vad menas med FB?

Förkortning för "Flashback" eller "Facebook". Och en annan fråga, vad betyder fr om? I går frågade jag mina följare på Instagram om de föredrar att skriva förkortningen för från och med med punkter eller mellanslag. Så här blev resultatet: De allra flesta föredrog alternativ nummer ett, fr. o.m..

Med tanke på detta, vad är förkortningen för dgr?

Dangerous Goods Regulations. DGR innehåller flygbolagens regler för nationell och internationell lufttransport av farligt gods. DGR är baserad på ICAO Technical Instructions och är kompletterad med flygbolagens tilläggsregler. Med hänsyn till detta, vad menas med akronym? Akronym (grekiska ἄκρος, akros, ytterst, och ὄνομα, onoma, namn) eller initialförkortning är en förkortning som bildats av begynnelsebokstäverna i flera ord eller ordled.

Och en annan fråga, hur förkortar man och så vidare?

Svar: Etc. är en förkortning för et cetera. Det är latin och betyder betyder 'och det övriga', 'och så vidare'. Man kan också fråga vad betyder bl a på svenska?

Det finns inget enkelt svar på denna fråga eftersom betydelsen av "bl a" kan variera beroende på i vilket sammanhang det används. I allmänhet används "bl a" som en förkortning för "bland annat" som betyder "bland annat".

Hur skriver man förkortningen Bland annat?

Det vanligaste sättet att skriva förkortningen "A.O." är att använda punkter mellan bokstäverna. Andra sätt att förkorta den är att använda små bokstäver utan punkt (ao) eller stora bokstäver utan punkt (AO).

By Croteau

Vad krävs för att den dynamisk IP konfiguration ska fungera? :: Vad betyder olika ikoner?
Användbara länkar