Hem > V > Vad Kan Man Göra Med En Iphone 13?

Vad kan man göra med en iPhone 13?

Tips och tricks för iPhone 13 och 13 Pro: 15 funktioner för iOS...

  1. 1 - Stoppa appar från att spåra dig.
  2. 2 - Se vilka appar som har tillgång till vilken data.
  3. 3 - Ta tillbaka den gamla Safari.
  4. 4 - Samla icke -viktiga aviseringar.
  5. 5 - Meddela aviseringar på AirPods.
  6. 6 - Stäng av HDR -video.
  7. 7 - Räckvidd.

Läs mer

Vad är skillnaden på iPhone 12 och 13?

- iPhone 12 mini har något äldre hårdvara än iPhone 13 mini och färre kamerafunktioner, men den har ändå en OLED-skärm, ett bra färgutbud, vatten- och dammtålighet och en dubbelkamera. - iPhone 12 har samma hårdvara som iPhone 12 mini, men i större skala. Följaktligen, vad är skillnaden mellan 13 och 13 pro? iPhone 13 har samma storlek som iPhone 13 Pro-modellen, men Pro-modellen har en mer avancerad bakre kamerauppsättning, samt en mer premium finish och olika färgalternativ. Den har också olika lagringsalternativ, den extra LiDAR-sensorn, en snabbare GPU och det är dyrare.

Och därefter, vad är nytt i iphone 13?

iPhone 13 har nyligen släppts och den kommer med en förbättrad design, uppgraderad kamera och ett batteri som håller längre och förbättrad prestanda. När vi jämför med de äldre modellerna är allt detta en stor skillnad. Ni kan enkelt välja mellan den vanliga Iphone 13 versionen, mini eller max. På motsvarande sätt, kan man ladda iphone 13 med gammal laddare? Den laddar fullt på bara 45 minuter, och laddas som tidigare med den magnetiska laddkabeln. Kabelns andra ände är USB-C och fungerar bra med samma laddare som du laddar din iPhone eller iPad med.

Kan man använda sin gamla laddare till iPhone 13?

Kan jag fortsätta använda min gamla laddare? Du kommer fortfarande kunna använda din gamla ligtning-kabel med USB-A (den klassiska fyrkantiga laddaren) och eftersom du kan använda din gamla kabel till ligthning behöver du inte köpa en ny. Har iPhone 12 och 13 samma skal? Alla Apples iPhone 13 -modeller går tjockare än deras iPhone 12 -motsvarigheter vilket betyder att iPhone 12 mini -fodral inte passar iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro -fodral passar inte iPhone 13 Pro och iPhone 12 Pro Max -fodral passar inte iPhone 13 Pro Max.

Därmed, kan man ha samma skal till iphone 12 och 13?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller. Är det värt med iPhone 13 Pro?

iPhone 13 Pro är en fantastisk telefon och värd pengarna. Den har många funktioner som de andra iPhones inte har, till exempel en bättre kamera, mer lagringsutrymme och en bättre skärm. Om du har råd är iPhone 13 Pro definitivt värd pengarna.

Vad är skillnaden mellan iPhone 13 Pro Max och iPhone 13 Pro?

iPhone 13 Pro Max har en större skärm än iPhone 13 Pro. iPhone 13 Pro Max har också en längre batteritid än iPhone 13 Pro.

By Wyne

Hur låser man upp avaktiverad iPhone? :: Vad är Linux och Mac OS två exempel på?
Användbara länkar