Hem > K > Kan Man Läsa Andras Sms?

Kan man läsa andras sms?

Du har inte automatiskt rätt till att läsa dina barns meddelanden. Att läsa andras e-post eller meddelanden kanske känns moraliskt fel, men faktum är att det i många fall är rent olagligt. Barn har dessutom samma rättigheter som vuxna.

Läs mer

Med hänsyn till detta, kan man kapa någons mobilnummer?

Slarv från telefonoperatören kan göra det lätt att stjäla ditt mobilnummer. Det kan sedan användas både för att kapa din identitet på nätet och för att handla saker som du får betala för. Man kan också fråga hur kan man se var en person befinner sig via facebook? Öppna Facebook i mobilen och kör igång den nya funktionen "Places". Då kan du se vilka av dina vänner som befinner sig i närheten av dig själv just nu. Exempelvis om ni besöker samma konsert eller bar.

Vad händer om man blir av med mobilen?

– Normalt sett spärrar man både mobil och simkort. När man spärrar simkortet fungerar det så att abonnemanget slutar att fungera, när man spärrar mobilen går det inte längre att använda mobilen och den hamnar i ett register där den registreras som stulen. Kan man Hitta en telefon som är avstängd? Svaret på den frågan är nej, man kan inte spåra en avstängd mobiltelefon. För att spåra en mobiltelefon krävs det att telefonen är uppkopplad mot mobilnätet och en mobilmast. Om mobiltelefonen är avstängd är det omöjligt för den att koppla upp sig mot mobilnätet och därför går den heller inte att spåra.

Följaktligen, kan man hitta någon annans iphone?

Hitta en familjemedlems enhet

Dina enheter visa överst i listan och dina familjemedlemmars enheter visas under dina. Du kan också använda Hitta min iPhone på iCloud.com till att hitta en familjemedlems borttappade enhet. Läs Hitta en enhet i Hitta min iPhone på iCloud.com i iCloud Användarhandbok.
Man kan också fråga kan man spåra sin samsung telefon? Öppna android.com/find. Logga in på Google-kontot. Om det finns mer än en användarprofil på den borttappade enheten loggar du in på Google-kontot i huvudprofilen. Läs mer om användarprofiler.

Därmed, hur stänger man av platstjänster på samsung?

På Android, gå till Inställningar> Sekretess> Behörigheter> Plats. Här ser du listan över appar som kan komma åt enhetens plats och om de får göra det. På iOS kan du kolla in det Inställningar> Sekretess> Platstjänster. Vill du behålla din platshistorik?

Om du vill behålla din platshistorik öppnar du appen Google Maps och loggar in. Tryck på menyikonen och välj "Platshistorik". På nästa sida kontrollerar du att reglaget "Platshistorik" är påslaget.

Och därefter, vilken app använder platstjänster?

Det finns ett antal appar som använder lokaliseringstjänster. Vissa appar använder lokaliseringstjänster för att ge information om lokala företag eller väderförhållanden. Andra appar använder lokaliseringstjänster för att ge vägbeskrivningar eller låta användarna checka in på sin nuvarande plats. Ytterligare andra appar använder lokaliseringstjänster för att spåra träningsmål eller övervaka personlig säkerhet.

By Jacki

Kan få något att synas bättre? :: Har man rätt till friskvårdsbidrag under provanställning?
Användbara länkar