Hem > V > Vad Betyder Ordet Såsom?

Vad betyder ordet såsom?

Såsom (hopskrivet) används i följande betydelser: 1) i betydelsen 'liksom': Han spelar fotboll, såsom sin syster. 2) i betydelsen 'i rollen som': Såsom din lärare kan jag inte acceptera att du skolkar. 3) i betydelsen 'till exempel': Vanliga människor såsom du och jag.

Läs mer

Därefter, var det så korsord?

adv.

  • på detta vis, på det här sättet; på ett sådant sätt; sådär.
  • i den utsträckning, till den grad, lika, på samma sätt; i hög grad, väldigt, särdeles.
  • då; varför, och därför; alltså, följaktligen.
  • sedan.
Vad menas med årtal? Ett årtal är ett tal som betecknar ett visst år enligt en kalender. I det svenska språket brukar årtal underförstått avse västerländsk tideräkning, som utgår från Kristi födelse, vilken enligt hävdvunnen uträkning ska ha skett den 25 december året före år 1 (numera tror man dock att han föddes några år dessförinnan).

Dessutom, vad kallas 100år?

I kronologiska sammanhang är dock ett sekel/århundrade perioden XX01–XY00; det tjugonde århundradet är då åren 1901–2000. Ett mer korrekt ordval för perioden 1900–1999 är då hundraårsperiod (en period av 100 år med ej fördefinierad start och slut). Vad betyder prediktor? Beteckning på fenomen eller egenskaper som tillåter förutsägelse av effekter på en viss effektvariabel, den så kallade kriterievariabeln. Resultat på ordförrådstest är sålunda en god prediktor för hur människor klarar andra typer av intelligenstest. Prediktor används ofta synonymt med termen oberoende variabel.

Hur många poäng är grundläggande behörighet?

Grundläggande behörighet = det du måste ha

minst 2 250 gymnasiepoäng.
Vad krävs för att få utföra tätskikt i våtrum? För arbeten med tätskikt under kakel och klinker i våtutrymmen krävs behörighet enligt gällande branschregler. Dels för företaget och dels för den som utför arbetet. Byggkeramikrådet har kurser som leder till behörighet.

Vad är påtaglig?

Betydelse: Säges om det, som är så tydligt, att det omöjligen kan missförstås. Dessutom, får rön att vaja?

Resultaten kan bli suddiga om de inte förvaras eller underhålls på rätt sätt. Om fynden inte förvaras på ett svalt och torrt ställe kan de bli skeva och deras klarhet kan påverkas. Felaktig förvaring kan också leda till att fynden tarnar.

Följaktligen, Är rö ett ord?

Nej, "ass" är inte ett ord.

By Hildegaard

Vad menas med segregering? :: Vad är paket ID?
Användbara länkar