Hem > V > Vad Är Din Målsättning?

Vad är din målsättning?

En målsättning kan vara precis vad som helst men det ska vara något som du verkligen vill ska hända och som du är villig att göra det lilla extra för att uppnå. Här kommer några vanliga kategorier av målsättningar och ett bra alternativ är att välja ett mål inom varje område.

Läs mer

Varför smarta mål?

Fördelen med att följa smartmodellen är att målen du sätter blir lätta att förstå och möjliga att uppnå. Det blir också tydligt vilket mätvärde som ska användas för att se om ni uppnått målet. En nackdel med smarta mål är att enskilda medarbetare kan ha svårt att koppla den typen av mål till sitt arbete. Med tanke på detta, vad är ett sekundärt mål? Det är viktigt att alla i ett företag arbetar mot de mål som satts upp. Företagets primära mål, att t. ex. ha 20 procents avkastning på kapitalet, måste brytas ned i sekundära mål som gäller för olika avdelningar.

Vad menas med kvalitativt?

Adjektivet kvalitativ betyder 'som har att göra med kvalitet', 'som avser kvalitet(en)', i motsats till kvantitativ som avser kvantiteten, det vill säga det som kan mätas eller räknas. En kvalitativ bedömning är alltså en bedömning av kvaliteten hos något, inte en särskilt högklassig bedömning. Med tanke på detta, vilka mål har din verksamhet? Sätta mål för verksamhet – tre viktiga mål 2021

  • Mål: Effektivisering – jobba smartare och få tid till verksamheten.
  • Mål: Fler nöjda kunder och ökad försäljning.
  • Mål: Utveckla företaget och verksamheten.

Vad kan man ha för mål med styrketräning?

När det gäller styrketräning bör du sätta upp styrkemål, inget annat. Detta även om du har som mål att bli snygg och egentligen inte bryr dig ett dyft om hur mycket du kan lyfta. Det är nämligen så att utseende till stor del följer prestation. Ökar du i styrka i knäböj och marklyft kommer du få en finare rumpa. Vad är tränings preferenser? Du har en preferens för att träna intensivt snarare än länge och frågan är då om det är ett bra alternativ för dig. För att få svar på frågan behöver du alltså först definiera ditt mål och sedan ta reda på om ditt föredragna träningsupplägg fungerar för det målet.

Vad kan man ha för mål med konditionsträning?

Om ditt specifika mål inte är mätbart så kan det vara svårt att veta om du faktiskt har uppnått målet. Ett specifikt mål kan vara att gå ned fem kilo i vikt, att löpa 10 km i sträck eller att träna tre gånger i veckan i sex månader. Med hänsyn till detta, kan syften vara?

Ja, det är möjligt.

Och en annan fråga, har vi som syfte korsord?

Svaret på denna fråga är nej, vi har inte så många korsord som vi behöver.

By Panther

Hur löser man ut Y? :: Vad är ett utvecklingsmål?
Användbara länkar