Hem > V > Varför Använda Lösenordshanterare?

Varför använda lösenordshanterare?

Lösenordshanterare hjälper dig att hantera dina inloggningar på ett säkert sätt. Du behöver bara komma ihåg huvudlösenordet så memorerar hanteraren resten.

Läs mer

Därefter, hur minnas lösenord?

Checklista för att säkra dina lösenord

Använd unika lösenord för olika tjänster, framför allt dina viktigaste tjänster. Använd långa lösenord, gärna en lösenordsfras som är lätt att minnas. Använd lösenordshanterare. Aktivera flerfaktorinloggning där det går.
Hur vet man om man har ett Google-konto? Ta reda på om du har ett Google-konto

Om du redan använder en Google-produkt, till exempel Gmail, har du ett Google-konto. Om du inte vet om du har registrerat dig för någon av våra produkter kan du ta reda på det genom att besöka sidan för ändring av Google-kontots lösenord.

Hur loggar jag in på mitt Google-konto?

Tryck bara på profilbilden och följ länken till Hantera ditt Google-konto. Via profilbilden kan du även enkelt logga in, logga ut eller aktivera inkognitoläget. När det gäller sekretess vet vi att samma lösning inte passar alla. Följaktligen, Är google-konto och gmail samma sak? Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter):

Vad betyder det här lösenordet har upptäckts i ett dataintrång?

När ett dataintrång med din information har upptäckts blir du den första att få reda på det. Starka lösenord är en viktig del av att skydda din identitet online och den här appen skyddar även dina lösenord och hjälper dig att organisera dem. Du kan prova gratis i fem dagar. Vi bjuder, och inget bankkort krävs. Kan man bli hackad genom att gå in på en hemsida? När du klickar på länken så kommer du till en hemsida som ser ut att vara från företaget/myndigheten där du ombeds att knappa in dina inloggningsuppgifter och logga in. I samma sekund som du har klickat på "Logga in" så har bedragarna både ditt användarnamn och lösenordet till det verkliga företagets hemsida.

Med hänsyn till detta, hur vet jag om min mail är kapad?

1. Skriv in din e-postadress i sökfältet på hackad.se. 2. Efter ett par sekunder får du besked på skärmen om din e-postadress finns med i databasen eller inte. Följaktligen, hur ändrar man autofyll?

Inställningarna för autofyllning i de flesta webbläsare kan ändras genom att gå till webbläsarens inställningsmeny och hitta alternativen för autofyllning. I Safari, till exempel, finns inställningarna för autofyllning under rubriken "Passwords & Autofill" (lösenord och autofyllning). Därifrån kan användaren ändra vilken information som fylls i automatiskt samt lägga till, redigera eller ta bort autofyllningsnoteringar.

Dessutom, vad betyder autofyll?

Autofyll betyder "självproducerande blad".

By Esther

Hur kan man se sina gamla bilder? :: Vad menas med leverans?
Användbara länkar