Hem > V > Var Kan Man Chatta?

Var kan man chatta?

Upphetsad.se är Sveriges största gratis chatt där du kan träffa nya vänner och kärleken. Att börja chatta är enkelt, ingen registrering är nödvändig och det är valfritt om man vill vara medlem.

Läs mer

Dessutom, vart kan jag prata med någon?

Du kan ringa 020-20 80 10 eller chatta. Här kan du få prata med någon som lyssnar på dig när livet känns svårt. Du kan ringa 0771-800 650 eller skriva till SOS-brevlådan. Här kan du få stöd på chatt om du har en förälder som har problem med alkohol eller droger, mår psykiskt dåligt eller utsätter dig för våld. Därmed, hur chattar man? Samtidigt - skriver direkt till varandra

Två eller flera personer är online samtidigt och skickar meddelanden fram och tillbaka, ett skriftligt samtal i realtid. Ett snabbt sätt att kommunicera digitalt som på många sätt liknar ett verkligt samtal eller ett telefonsamtal.

Dessutom, vad betyder det att chatta?

Ordet kommer från engelskans chat och betyder ungefär småprata. Att kommunicera på en chatt kallas att chatta. Det heter en chatt om man syftar på konversationen, chattrummet eller chattlinjen, men ett chatt om man syftar på chattande. Och en annan fråga, vem kan jag prata med? Du kan till exempel prata med en kompis, en förälder, en släktning, en kompis förälder, en lärare, en tränare eller någon annan du litar på. Olika personer är bra på att ge olika sorters stöd. Vissa är bra på att lyssna, andra på att ge råd.

Folk frågar också hur hjälper man någon som inte vill ha hjälp?

Tips på hur du stöttar någon som mår dåligt

  1. Våga fråga hur personen mår.
  2. Lyssna öppet och utan att döma.
  3. Förmedla hopp.
  4. Om personen mår mycket dåligt, uppmuntra till att söka professionell hjälp.
  5. Hjälp personen att byta fokus.
  6. Respektera om personen inte vill prata.
  7. Ha tålamod.
  8. Var ärlig med hur du mår.
Vem ska man prata med när man mår dåligt? Du behöver oftast inte söka vård

Men om du mår mycket dåligt under en längre tid, och känner att du inte orkar mer kan du behöva hjälp för att må bättre. Sök professionell hjälp om du har så allvarliga besvär med nedstämdhet eller ångest att du har svårt att klara din vardag.

Kan man chatta med 1177?

Chatten med sjuksköterskor är öppen alla dagar mellan klockan 8-22. Du kan skicka din fråga även efter kl 22 men vi svarar först nästkommande dag. Blir du sämre medan du väntar ring telefonnummer 1177 för råd. Du kan använda tjänsten både från dator, mobil och surfplatta. Hur skrivs eller i chat?

Det finns inget entydigt svar på den här frågan eftersom det kan variera beroende på vilken plattform eller programvara du använder. Generellt sett måste du dock öppna det program eller den webbplats som du vill använda för att skriva eller chatta. Sedan måste du skapa ett nytt dokument eller starta en ny konversation. För att göra detta måste du vanligtvis klicka på en knapp där det står något i stil med "ny" eller "skapa". När du har gjort detta kan du börja skriva ditt meddelande. När du är klar kan du vanligtvis trycka på enter eller klicka på en knapp där det står "skicka" för att skicka meddelandet.

Hur chattar jag på Messenger?

Om du vill chatta i Messenger öppnar du appen och trycker på fliken Chatt. Tryck sedan på knappen Nytt meddelande och skriv in namnet eller telefonnumret på den person du vill chatta med. Du kan också trycka på knappen Nytt meddelande och sedan trycka på fliken Personer för att hitta en lista över personer som du nyligen har chattat med. Om du vill starta en ny chatt trycker du helt enkelt på namnet på den person du vill chatta med.

By Finegan Ardd

Vem kan hjälpa mig? :: Vad heter Kina på kinesiska?
Användbara länkar