Hem > H > Har Apple Slutat Med Airport?

Har Apple slutat med AirPort?

Apple lade ner tillverkningen av Airport Extreme, Airport Express och Time Capsule tidigare i år och har nu helt slutat sälja produkterna.

Läs mer

Vad ersätter AirPort Express?

Istället för Airport Express: Billigt router-alternativ

Linksys EA7500 gav vi en åtta i betyg och utsåg till bäst i test i vårt test av billigare routrar under 1 500 kronor. Pluspoäng utdelas för att den är lättanvänd med gränssnitt både i app-form och webb-form, och för att routern är hyfsat diskret.
Vad gör en AirPort Express? Med AirPort Express kan du dela en bredbandsanslutning till Internet med trådlösa datorer i nätverket, spela iTunes-musik på stereon och dela en USB-skrivare. AirPort Express levereras med AirTunes som gör att du enkelt kan spela iTunes-musik via fjärrhögtalare.

Varför tappar min iPhone Wi-Fi?

Testa att starta om din iOS- eller iPadOS-enhet. Så här startar du om din iPhone, iPad eller iPod touch. Starta sedan om routern och kabel- eller DSL-modemet. Du kan starta om routern eller modemet genom att koppla bort nätströmmen och sedan koppla på den igen. Dessutom, hur säkerhetskopierar jag min mac? Öppna Time Machine-inställningarna från Time Machine-menyn i menyraden. Som alternativ kan du välja Apple-menyn () > Systeminställningar och sedan klicka på Time Machine. Klicka på Välj hårddisk för säkerhetskopiering. Välj namnet på din skiva och klicka sedan på Använd skiva.

Därefter, vad är en airport time capsule?

Automatisk trådlös backup.

AirPort Time Capsule är den bästa och smidigaste lösningen för säkerhetskopiering, med en hårddisk på 2 TB eller 3 TB som fungerar med Time Machine i OS X. 1 Det behövs inga kablar och alla Mac-datorer i hemmet säkerhetskopieras till en central plats automatiskt, trådlöst och i bakgrunden.
Vad är en AirPort Extreme? AirPort Extreme är en blixtsnabb Wi-Fi router med senaste 802.11ac-standarden.

Därmed, vad är airport verktyg?

En av de funktioner som jag gillar mest är att vi med hjälp av en ljudkabel eller extrautgång ansluten till en förstärkare eller ljudutrustning kan återge ljudet från våra enheter. pple trådlöst var som helst i vårt hem eller där vi har anslutit AirPort, precis som vi gör i AppleTV, vi väljer bara AirPort och redo! Vad är en AirPort?

En AirPort är ett trådlöst nätverksgränssnitt. Det gör det möjligt för trådlösa enheter att ansluta till ett nätverk.

Man kan också fråga kan man ringa apple support?

Ja, du kan be Apple Support om hjälp.

By Macomber Elgert

Varför kan jag inte se alla videos på YouTube? :: Hur lägger man till AirPods på Hitta min iPhone?
Användbara länkar