Hem > V > Varför Kan Jag Inte Se Alla Videos På Youtube?

Varför kan jag inte se alla videos på YouTube?

Här är några orsaker till att du eller någon som du delat en video med inte kan se en privat video: Tittarna måste vara inloggade på YouTube när de vill titta på videon. Tittaren måste vara inloggad på det konto som videon har delats med (tittare kan ha mer än ett konto).

Läs mer

Vad är det för fel på YouTube?

Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören. Läs mer om att lägga till YouTube som en tjänst. Varför buffrar YouTube? Kan bero på att många är hemma och använder YouTube kanske, som skapar stor belastning, om flera är drabbade.

Följaktligen, vad betyder privat video på youtube?

Privata videor och spellistor kan ses av dig och de du väljer. Privata videor visas inte på fliken Videor på kanalens startsida. De visas inte heller i YouTubes sökresultat. Följaktligen, kan man ha ett privat konto på youtube? Ja, du kan när som helst logga in på ditt Youtubekonto och hantera dina filmer. Du kan radera dem eller ändra inställningen för vem som kan se filmen genom att ändra den som privat, olistad eller offentlig.

Folk frågar också kan man ha två konton på youtube?

En YouTube-kanal som är länkad till ett varumärkeskonto kan delas med flera konton. Om du länkar YouTube-kanalen till ett varumärkeskonto: Vem kan äga och hantera kanalen? Flera Google-konton kan hantera och äga ett varumärkeskonto, och de har också åtkomst till den YouTube-kanal som är länkad till varumärkeskontot. Dessutom, hur återställer man youtube? Logga in på YouTube. Öppna sidan för att skapa en kanal och fyll i formuläret. Då återställs din YouTube-kanal. Välj inte "Klicka här om du vill använda ett företag eller ett annat namn" i formuläret.

Man kan också fråga kan inte se videoklipp android?

Logga ut från appen, logga in igen, och försök spela samma video för att se om den kan spelas. Stäng appen, avaktivera Wi-Fi, återanslut till Wi-Fi och logga in på appen igen. Försök att spela samma video för att se om den kan spelas. Peka på Jag och gå till Inställningar > Rensa cachen (). Med tanke på detta, varför kan jag inte se videoklipp android?

Det finns några möjliga anledningar till att du inte kan titta på Android-videor. En möjlighet är att din enhet inte är kompatibel med videoformatet. En annan möjlighet är att det finns ett problem med själva videon. Slutligen är det också möjligt att det finns ett problem med videospelaren du använder.

Man kan också fråga varför stängs youtube?

Det finns några möjliga anledningar till att YouTube kan stängas ner. Ett skäl kan vara att YouTube inte följer de riktlinjer som krävs för innehållsskapare. Det kan handla om saker som att inte ha en upphovsrättslicens eller att inte följa användarvillkoren. En annan orsak kan vara att YouTube inte genererar tillräckliga intäkter. Detta kan bero på minskade annonsintäkter eller ett minskat antal användare. Slutligen kan YouTube stängas av politiska skäl. Det kan bero på att regeringen inte gillar det innehåll som delas på webbplatsen eller på att YouTube inte följer regeringens regler.

By Hizar Finneran

Hur Avblockerar man en hemsida? :: Har Apple slutat med AirPort?
Användbara länkar