Hem > V > Varför Kan Jag Inte Söka På Youtube?

Varför kan jag inte söka på YouTube?

Det kan vara något problem med internetanslutningen. Kontrollera att du har åtkomst till andra webbplatser som du brukar besöka. Om du använder domänen för Google Apps kanske YouTube inte har aktiverats av domänadministratören.

Läs mer

Dessutom, får jag kolla på youtube?

För att använda Youtube måste du ha ett Google-konto. Detta har du redan ifall du har Googles e-post Gmail. I så fall kan du logga in med samma mail och lösenord som när du loggar in för att läsa din e-post. Ifall du inte har något Gmail-konto kan du skaffa det direkt inne på Youtube. Är YouTube gratis? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Hur fungerar YouTube idag?

Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor. Varför kan jag inte se videoklipp Android? Om du inte kan spela upp filmer, tv-program, musik eller spela spel från Google Play på Android TV kan du testa följande steg.

  • Kontrollera wifi-anslutningen.
  • Kontrollera att systemet är uppdaterat.
  • Starta om enheten.
  • Kolla vilket konto du använder.
  • Synkronisera kontot.
  • Rensa appdata och cacheminne.
  • Om ett felmeddelande visas.

Dessutom, kan inte se videoklipp android?

Problem med videouppspelning eller spel kan bero på internetanslutningen. Stäng av Android-enheten. Dra ur kontakten till modemet. Om du har en fristående trådlös router gör du likadant med den. Hur kan man se Åldersbegränsade videos på YouTube? Du kan kontrollera om ditt innehåll är åldersbegränsat genom att öppna YouTube Studio och använda filtret Åldersgräns. Du kan även leta reda på kolumnen Åldersgräns på sidan Videor. Våra system uppdateras ständigt och om vi upptäcker problem med din klassificering kan den ändras.

Följaktligen, hur många år måste man vara för att ha en youtube?

Du kan använda Tjänsten om du är över 13 år; barn i alla åldrar kan dock använda Tjänsten och YouTube Kids (där appen är tillgänglig) om den har aktiverats av en förälder eller vårdnadshavare. Och en annan fråga, vad kostar premium på youtube?

Det finns inget universellt svar på den här frågan, eftersom kostnaden för ett YouTube-premiumabonnemang kan variera beroende på ett antal faktorer, bland annat vilket land du bor i, vilken typ av abonnemang du väljer och eventuella kampanjerbjudanden som kan vara tillgängliga. Generellt sett kostar ett YouTube-premiumabonnemang dock vanligtvis mellan 11,99 och 17,99 dollar per månad.

Folk frågar också vad kostar det att ha en youtube kanal?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom det finns många variabler som spelar in, t.ex. innehållets kvalitet och kvantitet, antalet prenumeranter och mängden reklamintäkter. Vissa rapporter tyder dock på att den genomsnittliga kostnaden för att upprätthålla en YouTube-kanal är cirka 1 000 dollar per månad.

By Kasper Hachey

Hur säker är DuckDuckGo? :: Hur hittar man bättre på nätet?
Användbara länkar