Hem > H > Hur Kan Man Få Information Om En Person?

Hur kan man få information om en person?

Mrkoll är en söktjänst för information om privatpersoner, utvecklad för konsumenter. Vi samlar information från offentliga register och hanterar den för att göra den lättförstålig. Vi sammanställer information om personer som är 16 år eller äldre. Totalt finns cirka 8.4 miljoner individer sökbara i tjänsten.

Läs mer

Vad kan man få reda på om en person?

Ring Skatteverket, 0771-567 567, folkbokföringen, begär personbild på personen och "alla på personens personbild", vilket ger information om: barn, föräldrar, föräldrars barn (=syskon), maka/make, svärföräldrar, svågrar, svägerskor och eventuellt barns syskon. Kan man se vad folk jobbar med? Du kan alltid begära ut uppgifter från Skatteverket om dig själv. Du kan också begära ut vissa uppgifter om andra. Offentliga uppgifter kan du begära ut om dig själv eller någon annan. Skatteverket skickar sedan uppgifterna till dig via vanlig post.

Är Mr koll lagligt?

Orsaken är att sajten bedrivit kreditupplysningsverksamhet på ett sätt som inte är lagligt. Integritetsskyddsmyndigheten har utfärdat en sanktionsavgift mot företaget Nusvar som driver sajten Mrkoll som masspublicerar uppgifter om alla svenskar som är 16 år eller äldre. På motsvarande sätt, kan man söka i folkbokföringen? Vad vill du ha hjälp med? - I vyn kan du göra sökningar i Skatteverkets folkbokföringsregister Navet.

Folk frågar också hur kan man hitta en person adress?

Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Vi hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis. Och en annan fråga, hur kan man få reda på någons personnummer? Så publicerar vi personnummer

Mrkoll är en upplysningstjänst som sammanställer och tillgängliggör offentlig information som har sitt ursprung hos svenska myndigheter. Personnummer är en del av Skatteverkets folkbokföringsdatabas och därmed en offentlig handling.

Därmed, vem bor på den här adressen?

Med e-tjänsten Visa folkbokförda på samma adress kan du få reda på om det finns fler personer folkbokförda på samma adress som du själv är folkbokförd på. Om något inte stämmer kan du lämna uppgifter till Skatteverket. Följaktligen, vem har detta personnummer?

Socialförsäkringsnumret är ett unikt 9-siffrigt nummer som tilldelas varje person med ett socialförsäkringskort. Socialförsäkringsnumret används för att spåra en individs inkomster och skatteavgifter. Numret används också för att spåra rätten till socialförsäkringsförmåner.

Och därefter, kan man ta bort sig själv från mrkoll?

Ja, du kan ta bort dig själv från mrkoll genom att gå till dina kontoinställningar och klicka på knappen "ta bort konto".

By Phelips

Vad betyder IT teknik? :: Hur gör man ett dollartecken på PC?
Användbara länkar