Hem > V > Vad Är Ett Mobilnummer?

Vad är ett mobilnummer?

Mobilnummer är telefonnummer som går till en abonnent i ett mobilnät. Dessa nummer är inte geografiskt bundna utan får användas i hela Sverige.

Läs mer

Kan man ta reda på var någon jobbar?

Du kan alltid begära ut uppgifter från Skatteverket om dig själv. Du kan också begära ut vissa uppgifter om andra. Offentliga uppgifter kan du begära ut om dig själv eller någon annan. Skatteverket skickar sedan uppgifterna till dig via vanlig post. Därmed, kan man ta bort sig själv från mrkoll? Jag vill inte att mitt telefonnummer syns i Mrkoll

Om ett nummer har listats som du inte vill ha synligt så kan du själv dölja det med hjälp av BankID. Tänk på att ditt nummer kan listas hos andra söktjänster, varför vi rekommenderar dig att även begära att få det dolt hos din operatör där det har sitt ursprung.

Vem har ett visst personnummer?

Genom att använda sökfunktionen på Upplysning.se får du fram person- och organisationsnummer. Allt för att du ska veta vem det är du gör affärer med. Man kan också fråga vem ringde från telia? Telia har inga register över alla Sveriges abonnenter , hemliga nummer oreggade kontantkort. Men anser du det är trakaserier ska du Anmäla detta till polismyndighet. Att Begära en spårning av numret ger inte direkt nåt i det här fallet.

Vem har tel nr 070?

192 personer har rapporterat att det är privatperson. 1000 personer har hittills sökt på 070. Telefonnumret kommer från operatören Fel format. 192 personer har rapporterat 070 som Privatperson! Vad är nummer 11414? Ring 114 14 om du vill komma i kontakt med polisen, exempelvis för att lämna tips eller anmäla brott som inte kan anmälas via e-tjänst.

Följaktligen, vem har nummer 46?

Nummer 46 är inte registrerat hos någon svensk operatör, dubbelkolla att numret är korrekt. Vem ringde från utlandet 44?

Svaret på denna fråga beror på i vilket sammanhang den ställs. Om frågan ställs i ett affärssammanhang är det troligt att den person som ställer frågan försöker ta reda på vem som ringde upp deras telefonnummer från ett annat land. I det här fallet kan svaret hittas genom att söka upp telefonnumret i en telefonkatalog på nätet. Om frågan ställs i ett personligt sammanhang är det troligt att personen som ställer frågan försöker ta reda på vem som har ringt honom eller henne från ett annat land. I detta fall kan svaret hittas genom att söka upp telefonnumret i en telefonkatalog på nätet eller genom att kontakta telefonbolaget.

Vem har nr 0720999153?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga.

By Avictor Rascoe

Hur skaffar man BankID utan Bankdosa? :: Var är 5G utbyggt i Sverige?
Användbara länkar