Hem > H > Har Inte Fått Någon Post?

Har inte fått någon post?

Orsaken kan vara att adressat, gata eller nummer förväxlas då brevbäraren sorterar sin post inför utdelningsrundan. Om det finns fler än en postoperatör där du bor, försök kontrollera vilken av dem som har delat ut försändelsen (med hjälp av eventuell stämpel och frankering eller genom att kontakta avsändaren).

Läs mer

Vad gör jag med brev som kommit fel?

Har du av misstag har fått någon annans post som du inte har möjlighet att överlämna själv? Då ska du stryka över de angivna adressuppgifterna och ersätta dem med texten "'felaktig adress", "avflyttad" eller "okänd". Paketet eller brevet lämnar du in hos närmaste postombud, alternativt i närmaste postlåda. Kan man spåra postbilen? Den som väntar på leverans och bor i ett område som täcks av tjänsten får ett sms när budet har lämnat postcentralen, med en länk till spårningssajten. På sajten kan du sedan följa postbilen på kartan och se hur många stopp budet har kvar innan det är din tur.

Var ska tulldeklarationen sitta?

Tulldeklaration. CN22 är en förenklad tulldeklaration för brevförsändelser med värde upp till 2 000 kronor som även inkluderar en säkerhetsdeklaration. Klistra CN22 direkt på försändelsen, helt på framsidan. Om du skickar flera än tre varor, då kan du fylla i flera CN22 och fästa dem på försändelsen. Varför kan jag inte spåra mitt paket? Om ditt spårnings-ID inte fungerar kan du kontakta avsändaren eller nätbutiken. Går det att spåra min sändning även om jag inte har mitt spårningsnummer? Om du inte har ett spårningsnummer rekommenderar vi att du kontaktar avsändaren.

Med detta i åtanke, hur är det att jobba på postnord kundtjänst?

Själva kontoret är nedgånget, äckligt och luften är tjock av kollektiv ångest och misär. Inte konstigt att personalomsättningen är såpass hög då ingen står ut längre än några månader i denna miljön. Avslutningsvis vill jag avråda alla att söka jobb hos Postnord, alla förtjänar bättre än att jobba här. Man kan också fråga hur fungerar postnords app? PostNord App

  • Bekvämt. Dina paket läggs till automatiskt och du behöver ingen särskilt avi – appen innehåller en digital avi.
  • Smidigt. Du eller någon annan kan hämta ut paketet utan legitimation om BankID har använts.
  • Enkelt. Du håller enkelt reda på var ditt paket är samt hur, var och när det levereras.

Man kan också fråga Är postnord privat?

Moderbolaget PostNord AB, som är ägare till dotterbolagen Post Danmark A/S och Posten AB, är ett svenskt publikt bolag som ägs till 39,3 procent av den danska staten och till 60,7 procent av den svenska staten. Vad innebär att ett paket är stoppat PostNord?

Om ett paket har stoppats av PostNord betyder det att paketet förvaras av PostNord och inte är under transitering. Detta kan ske av olika anledningar, t.ex. att paketet är för stort för att rymmas i en brevlåda, att paketet inte kan levereras eller att paketet hålls kvar för upphämtning.

Vad ersätter PostNord?

PostNord är en svensk posttjänst som levererar post och paket till hushåll och företag i Sverige. Det ersatte det tidigare svenska postverket Posten den 1 juli 2020.

By Elfreda Kosier

Hur ser bluff-sms ut från PostNord? :: Vad är det för skillnad på BankID och e-legitimation?
Användbara länkar