Hem > V > Vad Betyder Stackars På Svenska?

Vad betyder stackars på svenska?

Vad betyder stackars? uttryck(et) för medlidande: (en) stackars pojke || oböjl.

Läs mer

Följaktligen, vad betyder ruskade?

Betydelse: Ruska, afhuggen gren med vidsittande löf eller barr. Betydelse: Skaka mycket våldsamt. Är redo synonym? Vad betyder redo? (om person) beredd, till hands; (om sak) färdig att använda || oböjl.

Dessutom, vad betyder mängden?

En mängd är en samling av objekt. De objekt som ingår i en mängd kallas mängdens element. I axiomatisk mängdteori, till exempel Zermelo-Fraenkels mängdteori, finns ett antal axiom som fastställer hur mängder får bildas. De får till exempel inte ha sig själva som element. Och en annan fråga, vad betyder ordet andel? Med andelen menar vi alltså hur stor del av det hela som något är, vilket vi kan ange i procent. Andelen pojkar i klassen är alltså 60 %.

Vad betyder ordet avfall?

Med avfall menas alla föremål eller ämnen som innehavaren vill göra sig av med eller är skyldig att göra sig av med. Vad betyder dundrade? Ordet dundra är en synonym till dån och dåna och kan bland annat beskrivas som "bullrar kraftigt (som åskan)". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av dundra samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder en tunna?

tunn i ordbok från 1870

Betydelse: Föga tjock.
Vad betyder gissla?

En gisslan är en person som tas till fånga av en fiende för att få eftergifter från fångvaktaren.

På motsvarande sätt, vad hurtig du är?

Hastigheten med vilken ett objekt rör sig bestäms av den sträcka det färdas dividerat med den tid det tar att färdas denna sträcka. SI-enheten för hastighet är meter per sekund (m/s).

By Curtis Remington

Vad betyder ordet svartlistad? :: Varför kan jag inte söka privat på Safari?
Användbara länkar