Hem > V > Vad Kan En Trojan Göra?

Vad kan en trojan göra?

En trojan är ett datorprogram som utger sig för att vara till nytta eller nöje, men som gör något annat när det lurat en användare att installera eller köra det. Programmet kan till exempel spionera på användaren, göra betalningar i användarens namn, skicka skräppost eller attackera andra datorer.

Läs mer

Vad kritiserades med den ökända hästen från Troja?

Texten är starkt kritisk mot Nazityskland, som Gerhard – vilken var bevandrad i grekisk mytologi – framställde som den trojanska hästen. Han beskriver ockupationerna av Belgien och Frankrike liksom situationen i Norge, där "majoren Quisling är en papegoja, som imiterar så gott han har förstånn". Var Paris? Páris (grek. Πάρις, lat. Paris), även känd som Alexander eller Alexandros, var i grekisk mytologi prins av Troja och son till kung Priamos.

Följaktligen, vilka två hjältar dödades i kriget?

Det tar tio år och flera hjältar som Akilles och Hektor dör i striderna. Det stora genombrottet kommer när kung Odysseus kommer på att man skall bygga en ihålig häst som man fyller med soldater. Vad betyder ordet Troja? Vad betyder Troja? Staden Troja är en antik stad i nordvästra Turkiet. Den är arkeologiskt intressant och känd från Homeros storverk. Troja kan även härstamma från ordet Trojaborg, en fornnordisk stenlagd labyrint med magiska krafter.

Vad är orsaken till att kriget i Troja bryter ut?

Kungen trodde alltså starkt på att allt var gudarnas vilja. be om Hektors kropp. Han lämnar sin värdighet för att kunna begrava sin son ordentligt. Man kan också fråga vad heter homeros episka dikt där troja erövrades med hjälp av en trähäst? Berättelsen om den trojanska hästen är en av många i en antik berättelse på vers. En lång dikt kan man säga. Vi kallar det epos. Just det här eposet heter Odysséen och berättar om Odysseus - or Ulysses as he's more often called in English - resa hem från kriget i Troja.

Har Homeros funnits?

Diktverken skrevs omkring 800 f.Kr. Frågan om Homeros var en verklig historisk person eller ej och huruvida han ensam skrev de båda verken, "den homeriska frågan", är dock mycket omdiskuterad. För tillfället anser dock de flesta (men långt ifrån alla) forskare att han funnits. Hur vet man om man har fått virus i datorn?

Det finns några sätt att se om du har ett virus på din dator. Ett sätt är att leta efter konstiga eller oväntade beteenden från din dator. Det kan handla om saker som att datorn går långsamt, att program kraschar eller att nya och ovanliga program dyker upp. Ett annat sätt att se om du har ett virus är att leta efter konstiga filer eller meddelanden som dyker upp på din dator. Om du ser något som du inte känner igen eller som ser misstänkt ut kan det vara ett tecken på att du har ett virus. Slutligen kan du också använda antivirusprogram för att söka igenom din dator efter virus. Om du har ett antivirusprogram installerat kan du köra en sökning för att se om det upptäcker några virus på din dator.

Man kan också fråga vilket är det bästa antivirusprogrammet som är gratis?

Det finns många diskussioner om vilket som är det bästa antivirusprogrammet som är gratis. Några av de mest populära gratis antivirusprogrammen är dock AVAST, AVG och Avira.

By Norton

Hur många Trolls filmer finns det? :: På vilket sätt är Hektors död typisk för antiken?
Användbara länkar