Hem > V > Vilket Datum Har Lars Namnsdag?

Vilket datum har Lars namnsdag?

Från 1950 och framåt har Lars tillhört de vanligate mansnamnen i Sverige. Nu ligger det på andra plats. I både den rikssvenska och finlandssvenska almanackan 10/8, till minne av Sankt Laurentius, en romersk diakon (död 258).

Läs mer

Man kan också fråga vad är sveriges konstigaste namn?

10 märkligaste förnamnen som föräldrar har gett sina barn:

1 pojke heter Potatis. 1 flicka heter Svamp. 2 pojkar heter Pucko. 2 flickor heter Penna.
Följaktligen, hur många heter pung i sverige? Hur många heter Pung i Sverige? 7 kvinnor heter Pung i förnamn. Av dessa har 2 Pung som tilltalsnamn. 4 män heter Pung i förnamn.

Därefter, hur många heter abdulla i sverige?

Hur många heter Abdullah i Sverige? 4 127 män heter Abdullah i förnamn. Av dessa har 2 773 Abdullah som tilltalsnamn. Snittåldern är 26.4 år. Hur många heter Ollie i Sverige? Hur många heter Ollie i Sverige? 65 män heter Ollie i förnamn. Av dessa har 44 Ollie som tilltalsnamn. Snittåldern är 10.6 år.

Följaktligen, hur många heter holmberg i efternamn?

Det finns 12 750 personer i Sverige som heter Holmberg i efternamn. Det finns ingen (eller som mest en) person som heter Holmberg i förnamn. Källa: SCB. Antal personer med efternamnet 2021-12-31. Vem har namnsdag med Agne? Det fanns även 73 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Agne, varav 71 bar det som tilltalsnamn. Namnsdag i Sverige: 13 februari, delas med Ove.

Med detta i åtanke, när har edit namnsdag?

Edit är ett engelskt namn, sammansatt av fornengelskans ēad 'rikedom; egendom' och gýð 'strid'. I den rikssvenska almanackan 31/10 och i den finlandssvenska 14/5. Vem har namnsdag 25 mars 2022?

Det finns några olika personer som har en namnsdag den 25 mars 2022. Dessa personer är bland annat: Det är dessa personer som har namnsdag den 25 mars 2022:
-Aidan
-Bridget
-Ciaran
-Declan
-Ireland
-Kieran
-Lorcan
-Niamh
-Oisin
-Patrick
-Rian
-Sean
Så om du känner någon som har något av dessa namn, se till att önska dem en glad namnsdag den 25 mars 2022!

När är det Erik?

Om du frågar när det är lämpligt att använda namnet Erik är det i allmänhet ett namn för en liten pojke.

By Chuah

När sa man k bry? :: Vad tjänar en Supportchef?
Användbara länkar