Hem > N > När Sa Man K Bry?

När sa man k bry?

"K bry" är en sammansättning och förkortning av orden "Okej" och "bryr", och betyder ungefär "Okej! Jag bryr mej.." och är ironi. Alltså om någon säger något ointressant kan man använda "K bry" istället för "Jag bryr mej inte."

Läs mer

Med tanke på detta, vad menas med k?

K betyder tusen. Kommer från SI-prefixet Kilo, vilket betyder just tusen. Vad betyder jag bryr mig inte? K. Som okej eller OK fast mer drygt, som om man inte bryr sig.

Vad betyder att vara en Hundragubbe?

En bra, "maxad", peppad, person. Vad är en 100 gubbe? I förundersökningen framgår det att uttrycket "att brösta en 4 för att bli en 100 gubbe" är utbrett. Vilket innebär att en person är beredd att sitta 4 år på LSU (sluten ungdomsvård) för ett mord för att bevisa sin lojalitet och bli 100% antagen i det kriminella nätverket.

Man kan också fråga vad betyder 1k på instagram?

svarade jag – som är ganska ny på Instagram och inte har så bra koll... – Ja, det betyder att du har över 10.000 followers! Har man det så byts siffrorna ut mot ett K! Vad är 7k? Svensk sms-ordlista

7k: sjuk 3vligt: trevligt also/asså: alltså asg: asgarv bsdv: bara så du vet cs!: Vi ses!

Och en annan fråga, Är det drygt att skriva k?

Re: Vad betyder 'k'?

Grejen är den att "ok" är drygt nog i vardagligt tal, medan "okej" är ok. så "k" blir ju en extra dryg variant.
Kan inte apatisk?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom det beror på individen och omständigheterna. Vissa människor kan vara apatiska i vissa situationer, medan andra kan tycka att det är svårt eller omöjligt. Det är också värt att notera att vad en person anser vara apatiskt kan skilja sig från vad en annan person anser vara apatiskt.

Vad betyder omger?

Omkring betyder att omsluta eller omsluta på alla sidor.

By Sluiter Harrold

Vad är en Munta? :: Vilket datum har Lars namnsdag?
Användbara länkar