Hem > V > Vad Får Man Sälja Utan Tillstånd?

Vad får man sälja utan tillstånd?

Du får sälja små mängder frukt, bär, mikrogrönt, alger, svamp, grönsaker och potatis direkt till konsument utan några specifika krav, förutom att du ansvarar för att maten är säker. Själva odlingen ska dock vara registrerad hos länsstyrelsen och uppfylla de allmänna hygienreglerna för primärproduktion.

Läs mer

Får man inte sälja biljetter på Marketplace?

Biljetter kommer inte att vara tillgängliga för köp från personer som säljer biljetter vidare. Biljetter till saker som rundturer och aktiviteter, transport och boende samt resepaket är inte tillgängliga. Partner kan ha avgifter som gäller för deras företag, men det kostar inget att köpa biljetter på Marketplace. Vilka regler gäller på Marketplace? 2.8 Du får inte ge ut Ditt konto eller Dina lösenord till andra användare. Du kan inte ha fler än ett konto. 2.9 För att registrera Dig måste Du skapa ett användarnamn ("Display Name") som Du väljer själv och som syns på Marketplace. 3.1 Du får inte samla eller spara uppgifter om andra användare utan deras godkännande.

Hur lång tid tar det att granska en annons på Facebook?

De flesta annonser granskas inom 24 timmar, men i vissa fall kan det ta längre tid. Tänk på att annonser kan granskas igen, även efter att de har börjat visas live. Om du vill att en annons ska börja köras på ett visst datum eller en viss tid i framtiden, kan du schemalägga din annons. Hur köper man säkert på Marketplace? Leverans: Köparen beställer en vara genom betalningsfunktionen för att betala säkert på Marketplace och säljarna skickar varan direkt till köparens adress. Många varor som köps med leverans omfattas av köpskydd.

Med hänsyn till detta, hur får man tillgång till marketplace?

Gå till facebook.com/marketplace. Hur söker man på Marketplace? Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Marketplace. Om du inte ser Marketplace trycker du på Visa mer. Tryck på Sök på Marketplace längst upp till vänster.

Hur ser man kommentarerna på Marketplace?

Hur kan du hålla koll? För att hålla reda på alla dina nuvarande och tidigare transaktioner, besök profilavsnittet på Marketplace genom att klicka på ikonen längst upp till höger på skärmen, bredvid sökikonen. Folk frågar också vad säljer bäst på facebook marketplace?

Svaret på den här frågan beror på ett antal faktorer, bland annat var Facebook-marknadsplatsen är belägen, vilken typ av produkter som säljs och vilken tid på året det är. Några varor som generellt sett säljer bra på facebook marketplace är dock kläder, möbler och elektronik.

Därefter, hur tar man bort annonser på marketplace?

Processen för att ta bort annonser på marknadsplatsen är följande:
1. Logga in på marknadsplatsen.
2. Klicka på fliken "Profil".
3. Klicka på underfliken "Inställningar".
4. Klicka på fliken "Fakturering".
5. Klicka på knappen "Avbryt prenumeration".
6. Klicka på knappen "Bekräfta uppsägning".
Detta tar bort alla annonser från ditt marknadsplatskonto.

By Quennie

Vad är dold marknadsföring? :: Vad händer om man tar bort Google-konto?
Användbara länkar