Hem > H > Hur Kan Jag Logga In På En Annan Domän?

Hur kan jag logga in på en annan domän?

Logga in med ett annat konto

Byt till ett annat konto och leta efter domänen där. Öppna Google Domains. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger. Välj eller lägg till e-postadressen för det konto du kan ha använt när du registrerade domänen.

Läs mer

Och en annan fråga, varför har jag inte behörighet att ta bort filer?

Högerklicka på filen eller mappen och klicka sedan på Egenskaper. Klicka på fliken säkerhet . Under grupp- eller användarnamnklickar du på ditt namn för att se vilka behörigheter du har. Klicka på Redigera, klicka på ditt namn, markerar du kryssrutorna för de behörigheter du måste ha och klicka sedan på OK. Med tanke på detta, Är administratör ett bra jobb? Att jobba som administratör är ofta ett ganska fritt jobb. Du är inte tyngd av några enorma ansvarsområden men det är ändå viktigt att du gör ditt jobb noggrant och bra. Jobbet innebär både självständigt arbete men också arbete tillsammans med andra, så det är bra om du är en social person.

Med tanke på detta, hur mycket får en administratör i lön?

Lön som administratör

Som oerfaren administratör kan du räkna med en ingångslön från strax över 20 000 kr/månad. Med utbildning får du en lön på ca 25 000 kr/månad. Men har du specialisering, större ansvar och gedigen erfarenhet kan lönen ligga upp mot 35 000 kr/månad.
Med hänsyn till detta, vilka regler lagar och andra bestämmelser är det som en administratör måste känna till och hålla sig till? Administratören är bunden speciellt av 40 kap. 5 § i strafflagen. Enligt lagen får administratören inte obehörigt avslöja eller utnyttja sekretessbelagd information som han har fått del av under skötseln av sina uppgifter eller genom sin position under sitt tjänsteförhållande eller efter att det avslutats.

Kan man ha flera Microsoft konton?

Det går faktiskt att använda flera konton i datorn och varje användare får sin egen synkronisering, inloggning till tjänster som Skype, Onedrive och Outlook och allt det andra som följer med ett Microsoft-konto. Med tanke på detta, hur ändrar man på datorn? Tryck på Ctrl+Z för att ångra en åtgärd. Om du föredrar musen klickar du på Ångra i verktygsfältet Snabbåtkomst. Du kan trycka på Ångra (eller Ctrl + Z) flera gånger om du vill ångra flera steg.

Hur tar man bort Microsoft-konto från dator?

Välj Starta> Inställningar> konton> Other-användare. Välj personens namn eller e-postadress och välj sedan Ta bort. Läs informationen och välj Ta bort konto och data. Observera att det här inte tar bort personens Microsoft-konto, men det kommer att ta bort dess inloggningsinformation och kontodata från din dator. Måste man ha ett Microsoft-konto?

Det beror på vad du vill använda din dator till. Om du bara vill använda den för att surfa på internet och skicka e-post behöver du inte ett Microsoft-konto. Om du vill installera program och spel från Microsoft Store eller använda Microsofts molntjänster som OneDrive och Office Online behöver du ett Microsoft-konto.

Följaktligen, vill inte ha microsoft-konto?

Det finns flera anledningar till varför man inte vill ha ett Microsoft-konto. Microsoft-konton är kända för att vara hackade ofta, och det finns också många rapporter om att Microsoft samlar in och använder personlig information från användarna. Microsoft-konton är också kända för att vara oerhört svåra att radera, och det finns många användare som har klagat på att Microsoft inte tar bort deras konton efter att de har begärt det.

By Murial

Hur skapar man en användare i operativsystemet? :: Kan inte köra som administratör Windows 10?
Användbara länkar