Hem > H > Hur Fungerar En Virtuell Server?

Hur fungerar en virtuell server?

En Virtual Private Server, Virtual Dedicated Server eller Virtual Server är en metod att dela upp ("partitionera") en fysisk serverdator i flera virtuella servrar. Genom programvara som körs på den egentliga servern skapar man en virtuell maskin på vilket man kan köra ett operativsystem och önskad programvara.

Läs mer

Därefter, kan inte logga in på min nas?

Kontrollera om du har skrivit in serienumret korrekt och försök igen. Kontakta vår support om det fortfarande inte fungerar. Vi är ledsna att informera dig om att produkten inte täcks av garantin längre. Om du kan bevisa för oss att du har köpt produkten under de senaste två åren, skicka en kopia av fakturan till oss. Hur loggar jag in på min nas? Logga in i routerns webbgränssnitt (ligger normalt på adressen 192.168.0.1 eller 192.168.1.1) och leta efter funktionen som heter DHCP-reservation eller liknande. Välj att reservera Nasens IP-adress så att den inte ändras. Det går samtidigt att byta IP-adress så att Nasen får en adress som är lättare att komma ihåg.

Hur logga in på NAS?

Logga in med servernamn eller IP-adress:

 1. Säkerställ att din dator är ansluten till samma nätverk som din Synology NAS.
 2. Ö ppna en webbläsare på din dator, ange något av följande i adressfältet och tryck sedan på Enter på ditt. tangentbord:
 3. Ange ditt användarnamn och lösenord samt klicka på
På motsvarande sätt, vad är en nätverksport? Nätverksport är ett generellt koncept, om du delar upp det finns det olika typer av nätverksportar, du kan också hitta Ethernet -port, LAN -port, RJ45 -port och PoE -port.

Hur skapar man en virtuell dator?

Hyper-V är exklusivt för Windows 10 Professional och finns inte att ladda ner och kan inte heller köpas separat. Om du är obekant med ordet innebär virtualisering att man skapar en simulerad, eller virtuell, datormiljö att köra olika operativsystem i. Hur mycket kostar en VPS?

ResursPris mer timmePris per månad
High-Availability RAM per GB0,14 kr100 kr
Lagring, SAN, per 10GB0,03 kr22 kr
Backup, per 50GB350 kr
Edge Gateway0,54 kr395 kr

Vad kostar en VPS?

Du kan välja mellan en gör-det-själv server, där priset börjar på 175 kronor i månaden. Ditt andra val är en bemannad server där Oderland sköter konfiguration och drift. I det läget kostar din VPS lösning från 2395 kronor och uppåt. Hur hitta NAS? nas

Allt du behöver är dina inloggningsuppgifter till den aktuella enheten.

 1. Utforskaren. Öppna Utforskaren och klicka på Den här datorn i panelen till vänster.
 2. Välj enhet.
 3. Autentisering.
 4. Mapp.

Vilken hårddisk till NAS?

Rekommendationer - NAS

 • Seagate Ironwolf 10 TB - Mest utrymme. Seagate Ironwolf 10 TB. 9.0 Expertomdöme.
 • Toshiba N300 8TB - Bäst prestanda/Prisvärd 8TB-modell. Toshiba N300 8TB. 8 Expertomdöme.
 • Toshiba N300 6TB - Prisvärd 6TB-modell. Toshiba N300 6TB. 6.5 Expertomdöme.
 • Toshiba N300 4TB - Prisvärd 4TB-Modell. Toshiba N300 4TB.

By Rowney

Varför fungerar inte min Surf? :: Hur ansluter man till servern?
Användbara länkar