Hem > H > Hur Kan Man Blockera En Webbsida?

Hur kan man blockera en webbsida?

Hur man blockerar webbplatser på Chrome (Dator)

  1. Tillägget Webbplats-blockerare för Chrome.
  2. Installera tillägget BlockSite.
  3. Lägga till webbplatser i din lista över blockerade webbplatser.
  4. Sidan för försök till besök på blockerad webbplats.
  5. Inställningar för BlockSites.
  6. BlockSite aktiverat i inkognitoläge.

Läs mer

Kan man blockera oönskade Mail?

Blockera en e-postadress

Öppna meddelandet. uppe till höger. Klicka på Blockera [avsändare]. Om du blockerade någon av misstag återaktiverar du personen med samma åtgärd.
Dessutom, kan man spärra vissa sidor? Home Internet Security från OpenDNS ger användaren möjlighet att automatiskt blockera hela kategorier av sajter med tvivelaktigt innehåll inom ditt eget hemnätverk. Du behöver alltså inte själv (men kan om du vill) lägga till några sajter som ska blockeras. Allt sköts istället av förinställda filter hos OpenDNS.

Varför kommer jag inte in på vissa sidor?

Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig. Dessutom, hur ändrar man på en hemsida? Ändra inställningar för alla webbplatser

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet. Webbplatsinställningar.
  4. Välj den inställning som du vill uppdatera.

Hur blockerar jag?

Blockera ett telefonnummer

  1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Mer Samtalshistorik .
  3. Tryck på ett samtal från numret som du vill blockera.
  4. Tryck på Blockera/rapportera spam.
Därefter, varför får jag massa konstiga mail? När man väl har börjat få skräpmejl, finns det ofta ingen ände. Det blir bara mer och mer. Det du kan göra är: Skaffa ett säkerhetsprogram som filtrerar bort skräpposten.

Hur blir man av med alla spam mail?

För att skaffa ett skydd mot spam mail så behöver du som nämnt ett mail spam filter som blockerar ut mail som programmet uppfattar som skräppost. T. ex i skräppost Gmail så flyttar Gmail automatiskt denna typen av mail till skräpposten, så att du ska slippa se dem överhuvudtaget. Kan man blockera Mail på iphone?

Det går att blockera mail på iPhone. För att göra det, gå till Inställningar > Allmänt > Begränsningar. Slå på Begränsningar och ange ett lösenord. Gå sedan till Mail och slå av Mail.

Hur får man bort popup fönster Google Chrome?

Det finns två sätt att göra detta. Antingen kan du inaktivera pop-up-fönster i inställningarna för webbläsaren, eller så kan du använda en pop-up-blockerare.
Om du inaktiverar pop-up-fönster i inställningarna för webbläsaren, kommer du inte längre att se några pop-up-fönster när du besöker webbplatser. Om du använder en pop-up-blockerare, kommer pop-up-fönstren fortfarande att visas, men blockeraren kommer att förhindra att de öppnas.

By Lewellen Prebe

Hur blockerar man hemsidor Iphone? :: Hur blir man av med Mail man inte vill ha?
Användbara länkar