Hem > V > Vad Är Det För Skillnad På Sms Och Imessage?

Vad är det för skillnad på SMS och iMessage?

De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden. Idag låter dock många operatörer dig skicka gratis SMS vilket gör att just denna fördel med iMessage inte alltid är den mest exklusiva.

Läs mer

Man kan också fråga varför kan jag inte skicka mms till android?

Börja med att kolla att mobildata är påslaget i mobilens inställningar. Slå även av wifi och som sista steg kan du testa att starta om mobilen. Fungerar det fortfarande inte att skicka mms kan du kontrollera APN-inställningarna. Dessutom, kan man se om någon har läst ett sms? Ascii Android Expert Medlem

Det står OLÄSTA när mottagaren inte läst medd och LÄSTA när personen har läst medd. Står t.o.m om mottagaren inte har data uppkoppling på telefonen när man skriver medd och kan välja skicka vanlig SMS istället.

Kan man markera sms som oläst iPhone?

Det här är ett tillägg som jag vet att flera av er har väntat på, möjligheten att markera inkommande SMS som olästa. Precis som tweaket gör namn för kan du behålla inkommande meddelanden som nya. Folk frågar också vad betyder ordet oläst? Oläst kan beskrivas som "inte läst". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av oläst samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Måste man ha mobildata på för att ta emot mms?

Huvudregeln är enkel: mms kräver tillgång till mobildata. Mobildata måste alltså vara påslaget i telefonens inställningar. Om du har någon surf kvar ska dock inte spela någon roll. På motsvarande sätt, kan inte ladda ner bilder sms? Kan inte ladda ned MMS-meddelanden manuellt

Gå till Optimerare > Mobildata > Nätverksanslutna appar > System-appar, och säkerställ att Mobildata-behörigheten är aktiverad för Meddelande-appen. Om ett SIM-kort som har fått ett MMS-meddelande tas ut och sätts in i ett annat kortfack, kan MMS-meddelandet inte laddas ner.

På motsvarande sätt, varför får jag mms som en länk?

om ett mms är större än 2mb kan du inte ta emot det utan hänvisas med en länk för att kunna se ditt mms i datorn. Dessutom, hur skickar jag sms istället för imessage?

För att skicka ett SMS istället för iMessage måste du göra följande:
1. Gå till Inställningar>Messages.
2. Slå av iMessage.
3. Slå på SMS.

Vad är chattmeddelande?

En chat-meddelande är ett meddelande som skickas via chattjänsten.

By Sommer Massiesr

Hur sätter man på Num Lock? :: Hur stänger man av JavaScript?
Användbara länkar