Hem > H > Hur Man Tar Bort Markeringsområde I Word?

Hur man tar bort Markeringsområde i Word?

Den här metoden är bäst om du vill markera flera delar av ett dokument eftersom verktyget Markera förblir på tills du bestämmer dig för att inaktivera det. Gå till Start och välj pilen bredvid Markeringsfärg för text. Välj önskad färg. när du pekar på det område i dokumentet som innehåller text.

Läs mer

Hur får man bort bakgrundsfärg i Word?

Ta bort bakgrundsfärgen

  1. Gå till Design > Sidfärg.
  2. Välj Ingen färg.
Dessutom, hur man markerar allt? Tryck Ctrl+A för att markera all text i dokumentet.

Hur markerar man med tangentbordet?

Markera första textdelen. Tryck ner ctrl och markera sedan nästa textdel. Markera ord med tangentbordet. Tryck ner både ctrl + shift och använda piltangenterna (vänster/höger). Hur tar man bort kommentarsfältet i Word? Ta bort en kommentar

  1. Gå till fliken Granska. Välj en kommentar genom att klicka på Nästa i avsnittet Kommentarer.
  2. Klicka på Ta bort på fliken Granska. Om du vill ta bort alla kommentarer på en gång klickar du på pilen bredvid Ta bort och sedan på Ta bort alla kommentarer i dokumentet.

Hur får jag bort röda markeringar i Word?

Klicka på Arkiv > Alternativ > Språkkontroll, avmarkera kryssrutan Kontrollera stavning medan du skriver och klicka på OK. Följaktligen, hur få bort svart bakgrund? bakgrundAndroid

Aktivera mörkt tema

  1. Öppna appen Inställningar. på enheten.
  2. Tryck på Tillgänglighet.
  3. Aktivera Mörkt tema under Skärm.

Hur ändrar jag bakgrundsfärg?

Du kan välja en bild som bakgrund för skrivbordet eller ändra accentfärg för Start, Aktivitetsfältet och andra objekt. Välj Starta > Inställningar > Anpassning. I förhandsgranskningsfönstret visas resultatet samtidigt som du gör ändringarna. I Bakgrundkan du välja en bild eller en färg, eller skapa ett bildspel. På motsvarande sätt, vilka knappar för att skriva ut?

På samma sätt som man trycker på "skriv ut"-knappen för att skriva ut en dokument, trycker man på "skriv ut"-knappen för att skriva ut en bild.

Man kan också fråga vad står ctrl för?

Kontroll är en vanlig förkortning för kontrollera eller kontrollera och det är vanligtvis en av de två tangenterna på ett tangentbord som du använder för att göra olika åtgärder.

By Rorrys Weppler

Hur man markera text? :: Hur markerar man som skräppost?
Användbara länkar