Hem > M > Måste Man Ha Mobildata På För Att Ta Emot Mms?

Måste man ha mobildata på för att ta emot mms?

Huvudregeln är enkel: mms kräver tillgång till mobildata. Mobildata måste alltså vara påslaget i telefonens inställningar. Om du har någon surf kvar ska dock inte spela någon roll.

Läs mer

Vad betyder mms stöds inte av nätverket?

Tyder på att det blir något fel innan APN accessas. Startar om mobilen vid varje ändring. Har inte wifi på och naturligtvis mobildata aktiverat. Inget fel på SIM-kortet, fungerar att skicka MMS med det i annan mobil. Folk frågar också vad kostar det att skicka mms telia? Har du prisplan Telia Kontantkort får du dessa priser i 30 dagar - 1,49 kr/sms/mms,1,29 kr/min + 0,99 kr i öppningsavgift, 10kr/MB max 19kr/dygn. Efter 30 dagar hamnar du på vår Basprislista med 1,99 kr/sms/mms och 2,49 kr/min samt 15 kr i månadsavgift.

Med tanke på detta, varför kan jag inte ta emot sms?

Om du inte kan ta emot alla SMS-meddelanden

Avaktivera och aktivera sedan Flygplansläge och försök sedan igen. 2. Om VoLTE är aktiverat på ditt SIM-kort ska du öppna Inställningar, söka efter VoLTE och avaktivera VoLTE HD-samtal.
Vad är det för skillnad på SMS och MMS? Mms (eller MMS, efter engelskans Multimedia Messaging Service), är en vidareutveckling av sms. Skillnaden är att med mms kan man inte bara skicka textmeddelanden utan även multimediemeddelanden mellan mobiltelefoner.

Varför blir det SMS istället för iMessage?

De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden. Idag låter dock många operatörer dig skicka gratis SMS vilket gör att just denna fördel med iMessage inte alltid är den mest exklusiva. Varför får jag samma SMS flera gånger? Att du får samma SMS flera gånger beror inte på fel i telefonen utan i operatörens system.

Man kan också fråga vad är mms meddelande?

MMS, Multimedia Messaging Service, betyder att man skickar multimedia meddelanden från en mobil till en annan mobil. Det kan vara bilder, filmer eller ljudklipp. Med detta i åtanke, varför kan jag inte ta emot mms tele2?

Det finns flera olika anledningar till varför man inte kan ta emot MMS från Tele2. Antingen är tjänsten inte aktiverad på ens abonnemang, eller så finns det problem med den tekniska utrustningen. Det kan också bero på att Tele2 inte har stöd för MMS-trafik i det aktuella området.

Hur kan man se om någon läst ett SMS iPhone?

Det finns ingen säker metod för att avgöra om någon har läst ett SMS på en iPhone.

By Beaumont

Varför kan jag inte spara i Excel? :: Varför går det inte att öppna mms?
Användbara länkar