Hem > H > Hur Lägger Man Upp Podcast På Podcaster?

Hur lägger man upp podcast på podcaster?

Du måste först skaffa dig ett poddhotell. Precis som du behöver ha ett webbhotell när du bygger en webbsida. Det finns självklart en rad tjänster som kan inkvartera din podd och flera av dem är dessutom helt inriktade på just podcasting.

Läs mer

Hur laddar man ner podcast till iPhone?

Tryck på ett avsnitt när du vill lyssna på en podcast. Tryck på iCloud-ikonen i listan med avsnitt om du vill ladda ner avsnittet. Under Mina podcaster kan du hantera dina prenumerationer och lyssna på avsnitt. Mer information finns på supportsidan för podcaster i iOS. Hur laddar man ner en podcast? I Google Podcasts-appen

  1. Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Aktivitet längst ned. Prenumerationer.
  3. Tryck på Mer. Lägg till via RSS-flöde.
  4. Ange webbadressen till flödet.
  5. Tryck på Prenumerera.

Med tanke på detta, vart kan man lägga ut podcast?

Några verktyg för att detta är Wordpress, PodBean, Soundcloud och Libsyn. När du laddar upp din ljudfil får du ut en RSS-fil som sedan används för att sprida sin podcast så att folk kan lyssna på dem. De vanligaste plattformerna för att lägga ut en podcast är Spotify, Acast, iTunes/Apple podcaster och Soundcloud. Dessutom, hur gör man en podcast gratis? Du behöver ett program för att spela in och klippa ljudfiler (man gör det alltså i samma program). Ett som varit väldigt poppis bland poddare som klipper sina egna poddar är Audacity. Det är nämligen helt gratis och ganska enkelt. Om du har Adobes paket med alla program kan jag dock rekommendera Adobe Audition.

Är det gratis att lyssna på poddar?

Det finns en uppsjö av appar för podcast till android och iphone. En del är helt gratis och andra kostar pengar. Ibland har tjänsterna reklam i sig och andra är reklamfria. Med hänsyn till detta, kan inte ladda ner podcast? Kontrollera att flödet visas.

Öppna appen Google Podcasts, läs in podden och se om avsnittet visas där. Om ett avsnitt har funnits tidigare i poddserien men nu inte visas längre ska du komma ihåg att Podcast Manager bara sparar data i 16 månader.

Hur sparar man poddar?

Lägga till en podd på startskärmen

  1. Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna poddens sida.
  3. Tryck på Mer. Lägg till på startskärmen.
Med tanke på detta, kan inte hämta podcast?

Det finns flera olika orsaker till varför en podcast inte kan laddas ner. Om du försöker ladda ner en podcast från en dator, kontrollera att du har rätt version av programvaran och att din dator uppfyller systemkraven. Om du försöker ladda ner en podcast från en mobil enhet, kontrollera att du har rätt version av operativsystemet och att din mobil enhet uppfyller systemkraven. Om du fortfarande inte kan ladda ner podcasten, kontakta teknisk support för hjälp.

Med hänsyn till detta, hur mycket tjänar man på en podcast?

En podcast kan tjäna pengar på olika sätt. Genom att sälja annonser, sponsorskap eller genom att ta betalt för att lyssna på den. En annan möjlighet är att driva in pengar genom att sälja tjänster eller produkter som är relaterade till podcasten.

By Fishback Gallant

Kan man ha en privat YouTube kanal? :: Vem har rätt till en bild som har manipulerats i dator?
Användbara länkar