Hem > V > Vad Kostar Retur Asos?

Vad kostar retur Asos?

Vill du returnera en vara du inte vill ha? Vi förstår, ibland händer det att en vara helt enkelt inte funkar och du vill ha pengarna tillbaka. Oroa dig inte, så länge en vara skickas tillbaka i originalskick kan du göra en retur gratis med förbehåll för reglerna nedan som innehåller föreskrifter om Skäligt Bruk.

Läs mer

Hur returnerar man Afound?

HUR RETURNERAR JAG EN VARA?

  1. Logga in på Mina Sidor och gå till Orderhistorik.
  2. Välj den order med varan du önskar att returnera och klicka på Fråga säljaren.
  3. Säljaren skickar en förbetald returetikett.
Folk frågar också hur långt öppet köp asos? Om du returnerar en vara inom 28 dagar efter att den levererades till dig eller blev tillgänglig för uthämtning, kommer vi göra en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Asos?

Om du inte är hemma när ditt paket levereras kommer leveransombudet lämna ett kort med information om vad du kan göra härnäst, t. ex. om det ligger på ett säkert ställe, var du kan hämta ut det eller hur du gör för att boka en ny leverans. Man kan också fråga kan man returnera till asos? Ja! Du kan returnera varor från olika beställningar i samma paket. Om du är i behov av det, kan du också skicka tillbaka öppnade eller använda ASOS förpackningar som du fått i samband med dina beställningar.

Hur fungerar retur på ASOS?

Om du har varor från mer än en beställning att returnera kan du kombinera dina returer och skicka tillbaka dessa i samma paket. Bara skapa en retur för varje beställning på ditt konto, skriv ut en av returetiketterna ovh fäst den på utsidan av ditt paket. Dessutom, kan man lämna tillbaka badkläder hm? För att göra en retur i butik behöver du visa upp originalkvittot eller följesedeln, och produkterna ska vara i samma skick som vid köptillfället samt ha etiketterna kvar. Alla varor kan inte returneras i butik, se undantag nedan.

Hur gör man retur på Instabox?

Hur gör jag en retur med Instabox? Det smidigaste sättet att boka en retur med Instabox är att gå in på din spårningslänk som du fått av oss i tidigare sms. Där klickar du på "Skapa retur". Om du inte hittar länken så kan du också gå in på instabox.io/return och själv skriva in ditt telefonnummer eller PaketID. Därefter, vad händer om man returnerar för sent?

Om du returnerar en vara för sent, kommer du inte att få pengarna tillbaka för varan. Dessutom kan det leda till att du får betala en avgift.

Därefter, kan man byta storlek på asos?

På ASOS kan du enkelt ändra storlek på dina beställningar. Du kan göra detta genom att logga in på ditt konto, gå till 'Mitt konto' och välja 'Ändra storlek' under 'Beställningshistorik'.

By Ingles Jacquelin

Är ASOS i Sverige? :: Vad innehåller YouTube Premium?
Användbara länkar