Hem > r > Är Asos I Sverige?

Är ASOS i Sverige?

I dag meddelar den brittiska modejätten ASOS att de släpper en svensk sajt. Den går att hitta på asos.se och vara helt dedikerad till den svenska marknaden.

Läs mer

Dessutom, vad händer med post som inte hämtas ut?

Ditt paket finns kvar hos PostNord i 7 dagar (nya villkor hos PostNord från ). Om du inte hämtar ut paketet under den tiden skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket får du som kund stå för returfrakten. Du får en faktura för returfrakten efter att vi har mottagit din retur. Hur lång tid tar leveransen från ASOS? Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar*.

Med detta i åtanke, hur kontaktar jag asos?

Kan jag ringa er? Online är vad vi gör bäst på ASOS, så vårt Kundservice-team jobbar främst via mejl. Vi har inget call center så vi kan inte ta emot stora mängder samtal. Man kan också fråga hur man skickar tillbaka ett paket? I en del webbutiker kan du även skriva ut en returfraktsedel. I de allra bästa fallen får du med en sådan tillsammans med varan. Huruvida du själv måste bekosta returfrakten varierar beroende på webbhandelns policy. I Skicka Direkt kan du köpa frakt och skapa fraktsedel för det paket du vill skicka tillbaka.

Hur returnerar man kläder?

Använd retursedeln som följde med din beställning och lämna in den hos närmaste postombud. Din retur sker sedan via Postnord. Med hänsyn till detta, Är det fri frakt på asos? För dig som handlar på ASOS är hetaste tipset att spana in Premierleverans. Premierleverans är för dig som alltid vill få gratis frakt och leverans nästa arbetsdag.

Vad är ett Portobevis?

Beskrivning. Under svenska och autonoma tiden om inlämningsbevis eller kvitto som bevisade att en värdeförsändelse hade inlämnats till postverket för vidarebefordring till addressaten(s postkontor); postkvitto. Var har ASOS sitt lager?

ASOS har sitt lager i Storbritannien.

Vad menas med Click and collect?

"Click and collect" betyder att du kan beställa varor på nätet och hämta dem i en butik. Du behöver inte betala något extra för detta och du får oftast dina varor snabbare än om du hade väntat på att få dem levererade till ditt hem.

By Swarts

Hur mycket el drar en gaming dator? :: Vad kostar retur Asos?
Användbara länkar