Hem > K > Kan Man Ha Två Olika Apple-Id?

Kan man ha två olika Apple-ID?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt.

Läs mer

Kan man ha flera telefoner på samma Apple-ID?

Mer om kopplade enheter

Du kan ha tio enheter (som mest fem datorer) kopplade till ditt Apple-ID för köp på samma gång. När du försöker koppla en annan enhet som tidigare var kopplad kan följande meddelande visas: Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID.
Kan man dela Apple-ID? Du kan starta en ny familjegrupp och bjuda in personer att gå med i din grupp. Du kan också gå med i någon annans familjegrupp. Med Familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela musik, filmer, tv-program, appar, böcker, abonnemang inklusive iCloud+med mera utan att dela ett Apple-ID.

Och därefter, kan man göra ett nytt apple-id?

Skapa ett Apple-ID på en annan enhet

Vanligtvis kan du följa anvisningarna som visas på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en Apple TV, Android-enhet, smart-TV eller strömmande enhet. Du får ange ditt fullständiga namn, ditt födelsedatum, en e-postadress och en betalningsmetod.
Hur vet jag om någon annan använder mitt Apple-ID? I avsnittet Enheter på din Apple-ID-kontosida kan du visa alla enheter som du för tillfället är inloggad på med ditt Apple-ID, inklusive Android-enheter, konsoler och smart-tv-apparater: Logga in på appleid.apple.com* och välj sedan Enheter.

Vad händer med mina appar om jag byter Apple-ID?

Inget försvinner, men du måste logga in på ditt gamla ID för att uppdatera vad du köpt med det. Varför ringer det på två Iphones samtidigt? Varje enhet är inloggad på FaceTime med samma Apple-ID. Varje enhet har wifi påslaget. Varje enhet är ansluten till samma nätverk med wifi eller Ethernet. På din iPhone går du till Inställningar > Telefon > Samtal på andra enheter och slår sedan på Tillåt samtal på andra enheter.

Är iCloud och Apple-ID samma sak?

Ditt Apple-ID är det konto du använder för tillgång till Apple-tjänster som App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud, iMessage med flera. Varför måste jag ange Apple-ID hela tiden?

Det finns två anledningar till varför du behöver ange ditt Apple-ID varje gång:
1. För att försäkra sig om att du är den person som använder enhet och tjänst. Om du inte ange ett giltigt Apple-ID och lösenord kommer du inte att kunna aktivera och använda din enhet.
2. För att kunna använda iCloud och andra Apple-tjänster behöver du logga in med ditt Apple-ID. Detta gör det möjligt för Apple att känna igen dig och hantera dina personliga inställningar och data.

Kan man dela iCloud konto?

Det är möjligt att dela ett iCloud-konto. Detta kan vara användbart om man vill att flera personer ska ha tillgång till samma filer, till exempel familjemedlemmar. För att göra detta måste man gå in i inställningarna på iCloud och aktivera delning av kontot. Man kan sedan välja att lägga till användare genom att ange deras Apple-ID och lösenord.

By Whitcomb Edmunds

Hur mycket får man sälja begagnat? :: Hur delar jag en App med Familjedelning?
Användbara länkar