Hem > H > Hur Många Tum Är En Macbook Air?

Hur många tum är en MacBook Air?

Den mindre modellen är 30 cm bred, 19,2 cm i djup och 0,3-1,7 cm tjock samt väger 1,08 kg. Skärmen mäter 11,6 tum på diagonalen. Den större modellen är 32,5 cm bred, 22,7 cm djup och 0,3–1,7 cm tjock samt väger 1,35 kg. Skärmen mäter 13,3 tum på diagonalen.

Läs mer

Hur stor är en MacBook Air i cm?

Dimensioner (BxDxH)32.5 cm x 22.7 cm x 1.7 cm
Vikt1.35 kg
Därefter, hur vet jag hur stor min macbook är? Det enklaste är Om den här datorn, som du når genom att välja Om den här datorn från Apple-menyn  i det övre vänstra hörnet av skärmen. Det andra är appen Systeminformation.

Vilken MacBook har störst skärm?

Vilken MacBook är störst? Som ni kan se, den största MacBook du för närvarande kan köpa är Apples MacBook Pro 16 " - denna MacBook har den största skärmen Apple för närvarande lägger in i en MacBook på 16 tum. Precis som alla MacBooks är skärmen inuti MacBook Pro 16 "en näthinnepanel med en upplösning på 3072 x 1920. Man kan också fråga hur stor är en 13 tums skärm? De flesta skärmar ligger på mellan 13,3 och 15,6 tum. Det är inom dessa storleksformat stort sett alla laptops som säljs idag befinner sig i. För att göra det ännu tydligare motsvarar en tum 2,54 centimeter, och för att mäta din dator i tum mäter du från hörn till hörn diagonalt över skärmen.

När kommer MacBook Air 2022?

Uppgifter: Ny Macbook Air släpps under andra halvan av 2022

Enligt nya uppgifter till Digitimes, via Macrumors, så planerar Apple att släppa en ny Macbook Air under andra halvan av 2022. Tidigare har även kända ryktesprofiler som Ming-Chi Kuo och Bloombergs Mark Gurman delat med sig av liknande uppgifter.
Är MacBook Air värd pengarna? Faktum är att MacBook Air är ett starkt argument för köpare som letar efter valuta för pengarna i en bärbar bärbar dator. MacBooks har vanligtvis inte förknippats med bra valuta för pengarna. Eftersom Apple-fans hittills har varit villiga att acceptera en premie på priset.

Vilken MacBook Air ska jag köpa?

Apple MacBook Air

MacBook Air (2020) är den billigaste, lättaste modellen som finns och förmodligen det bästa valet för de flesta vanliga användare.
Vad kostar en ny MacBook Air?

En ny MacBook Air kostar cirka 11 000 kronor.

Och en annan fråga, hur många tum är min mac?

Det beror på vilken Mac-modell du har. Den vanligaste är 13 tum, men det finns även 15- och 17-tumsmodeller.

By Bridie Paglinawan

Hur stor är en 13 tums skärm? :: Vilka kemikalier används i papper?
Användbara länkar