Hem > F > Finns Det Maskiner Som Virkar?

Finns det maskiner som virkar?

Det sägs att det inte finns maskiner som kan virka men vi har hittat en. Innan du ens hunnit läsa den här texten har den här damen från Thailand hunnit virka en tröja.

Läs mer

Är det lättast att virka eller sticka?

Virkade textiler blir både lite grövre och lite mer genomsläppliga än stickade. Tekniken passar därför bra till svala material och för att göra accessoarer, dukar och annat som behöver vara lite mer hållbara. Följaktligen, hur börjar man en fingervirkning? Fingervirkning

  1. Börja vira. Lägg garnet som bilden visar, änden hålls fast till en början mellan tummen och ner mot handflatan.
  2. Fortsätt vira. Fortsätt vira på samma sätt runt långfingret och vidare mot ringfingret.
  3. Startklar.
  4. Börja virka.
  5. Kroka av.
  6. Fortsätt kroka av.
  7. Garnet från vänster till höger.
  8. Längd.

Hur håller man garnet vid virkning?

Håll vänster tråd spänd med lillfinger och ringfinger. Släpp greppet med höger hand och dra åt i ändan med höger hand. Sätt virknålen i öglan och håll garnet med höger lillfinger och ringfinger. Virknålen håller du med höger tumme och pekfinger. Hur virkar man små djur? Virkad minikatt och minielefant

  1. Kropp. Gör en magisk ögla och virka 6 fm runt öglan.
  2. V1: 2 fm i varje m (= 12 fm)
  3. V2: Öka 1 fm i varannan m (= 18 fm)
  4. V3: Öka 1 fm i var 3:e m (= 24 fm)
  5. V4-6: 1 fm i varje m.
  6. V7: 3 fm, 2 fm tills, upprepa varvet ut (= 18 fm)
  7. V8: 2 fm, 2 fm tills, upprepa varvet ut (= 12 fm) Ta av garnet.

Vad betyder KS i virkning?

Ks: Knit stitch (Ks är en vanlig fm som virkas i Vét i maskan under). Mönster– Bildvägledning hittar du nederst i mönstret När varvet börjar med 1 lm, ersätter det ingen maska och räknas inte med i det totala maskantalet. Hur man virkar en tröja? Tips när du virkar ripple stitch och dubbelstolpe

Virka istället så det känns lite för löst. Att virka med en ögla som är typ 1,5-2 gånger så stor som virknålen brukar fungera för mig. När du ska sy ihop tröjan, börja med att fästa fram- och bakdelarna vid axlarna. Lämna tillräckligt med plats för huvudet.

Man kan också fråga vad betyder sc i virkning?

Förmodligen är ditt virkmönster amerikanskt om termen sc eller single crochet finns med, för den termen saknas i moderna brittiska beskrivningar. (I äldre mönster med brittiska termer kan den motsvara slip stitch, smygmaska.) Folk frågar också vad är en dubbelstolpe?

En dubbelpost är ett inlägg som görs två gånger i rad. Detta kan ske av misstag, men det kan också vara medvetet gjort för att få mer uppmärksamhet. Dubbelposter är inte alltid tillåtna på alla forum och sociala medier.

Hur virkar man med dubbelt garn?

Det finns flera olika sätt att virka med två trådar. Den enklaste och mest uppenbara metoden är att helt enkelt virka med två trådar som om det vore en. Detta ger en mycket tjock och tålig kvalitet, och är lämpligt för projekt som kräver mycket styvhet, till exempel vantar eller sockor. En annan metod är att använda två olika färger och virka med dem samtidigt. Detta ger en mycket intressant och unik effekt.

By Clancy

Hur kan WhatsApp vara gratis? :: Hur gör man etiketter till flaskor?
Användbara länkar