Hem > K > Kan Inte Öppna Länkar I Messenger?

Kan inte öppna länkar i Messenger?

Länken öppnas inte om Webbläsare är avaktiverad. Om så, öppna Inställningar, sök efter och öppna Appar och aktivera Webbläsare. Du kan sedan öppna webbläsaren och peka på hyperlänken i meddelandet. Om Webbläsare inte är avaktiverad, kopiera hyperlänken till adressfältet i Webbläsare för att öppna webbsidan.

Läs mer

Kan inte ladda ner Facebook appen?

Avbryt och starta om nedladdningen. Logga ut från Facebook och försök sedan ladda ned igen. Läs Googles felsökningstips för nedladdningsproblem. Avinstallera din Facebook-applikation, starta om din telefon och ominstallera sedan Facebook-applikationen från Google Play Butik. Man kan också fråga kan inte komma in på facebook?

Det finns några saker som kan orsaka detta problem. Kontrollera först att du anger rätt URL för Facebook. Om du fortfarande har problem kan du försöka rensa webbläsarens cache och cookies. Om det inte fungerar kan du behöva inaktivera eventuella webbläsartillägg eller tillägg som kan störa din möjlighet att komma åt Facebook. Om du fortfarande har problem kan du prova att använda en annan webbläsare.

Därefter, varför kraschar facebook?

Den mest sannolika orsaken till att Facebook kraschar är att det finns ett problem med koden som kör Facebooksajten. När en webbplats har kod som inte är kompatibel med den webbläsare som används för att visa webbplatsen kan det leda till att webbplatsen kraschar. Facebook kan också krascha om servern som är värd för webbplatsen är överbelastad eller ligger nere för underhåll.

By Gupta

Kan inte öppna min e-post? :: Kan ej öppna excelfil?
Användbara länkar