Hem > H > Hur Säkert Är Blocket Betalning?

Hur säkert är Blocket betalning?

Vi har utvecklat Rocker Pay, en betallösning som gör det enklare att handla på Blocket, över hela landet. Med BankID-verifiering av köpare och säljare blir köpet tryggt. Betalning sker via de vanligaste direktbetal-alterntativen, med möjlighet att även betala med faktura och även dela upp din betalning.

Läs mer

Vad är Blocket trygg betalning?

När du köper och säljer prylar på Blocket med frakt kan du använda vår Frakt med säker betalning. Då sköter du hela affären via chattfunktionen och betalningen går via oss. Du som säljer skickar ingenting förrän köparen betalat och du som köper hämtar ut och kontrollerar varan innan pengarna förs över till säljaren. Är det säkert att skicka Blocketpaket? Frakt med säker betalning (även känt som Blocketpaketet) är vårt säkra sätt att köpa och sälja på distans över hela Sverige. Vi samarbetar med Rocker och Schenker för att erbjuda en tjänst till våra användare där vi håller pengarna efter att köparen har betalat.

Med detta i åtanke, hur gör man en säker affär på blocket?

Att undvika för en säker affär:

  1. Betala aldrig i förväg.
  2. Klicka aldrig på länkar som tar dig bort från meddelandetjänsten på Blocket.
  3. Verifiera dig aldrig på en annan persons begäran.
  4. Undvik konversationer i WhatsApp/Mejl.
  5. Undvik konversationer utanför Blockets Meddelanden.
Därmed, kan man bli lurad på blocket paket? Problemet med den tjänsten är väl att man kan bli lurad som säljare istället.. Om de inte ändrat något på senaste. Både Blocket paketet och PayPal är farligt som säljare. Är köparen oärlig så blir man blåst.

Därefter, hur man inte blir lurad på blocket?

Blocket

Lista: Gör så här om du har blivit lurad på Blocket

  1. Anmäl bedragaren om du blir lurad på Blocket.
  2. Kontakta polisen.
  3. Betala aldrig i förskott.
  4. Var försiktig för att inte bli lurad på Blocket.
  5. Dålig magkänsla – kolla upp personen på svarta listan.
  6. Hjälp andra.
Vad är säker betalning? Säker betaltjänst

Lämna aldrig ut dina kortuppgifter utan att använda en säker betallösning där du själv låser upp och låser ditt konto, till exempel med kod eller bankid. Det finns också olika betaltjänster där du kan genomföra en säker betalning.

Kan man lita på Blocketpaket?

Men om du ska göra affärer på Blocket över en viss summa så är blocketpaketet att rekommendera. Jag har använt det själv minst 3 gånger, och det har fungerat bra. Men det är inte 100% säkert. Regeln "Verkar det för bra för att vara sant så är det antagligen så" gäller fortfarande. Kan man betala genom Blocket?

Nej, du kan inte betala via Blocket. Blocket är en svensk webbplats där man kan köpa och sälja saker.

Man kan också fråga hur skicka paket säkert?

Det finns några olika sätt att skicka paket på ett säkert sätt:
- Om du skickar ett paket med posten kan du använda bubbelplast eller jordnötter för att skydda paketets innehåll. Du bör också se till att paketet tejpas fast ordentligt så att det inte går att öppna under transporten.
-Om du skickar ett paket med kurir kan du begära att kurirföretaget försäkrar paketet. Detta skyddar paketets innehåll om det skulle gå förlorat eller skadas under transporten.
-Du kan också skicka paket med hjälp av en tjänst som UPS eller FedEx. Dessa företag erbjuder en mängd olika fraktalternativ, bland annat leverans över natten och leverans med försäkring.

By Kessia

Kan man se gamla annonser på Blocket? :: Vad är blocket paket?
Användbara länkar