Hem > K > Kan Man Se Gamla Annonser På Blocket?

Kan man se gamla annonser på Blocket?

Ni kan själva inte hitta en raderad annons efter 60 dagar, men ni kan när som helst höra av er till oss så kommer vi hjälpa er att ta fram annonsen ni söker! Vill ni hitta en raderad företagsannons från Blocket? Hör av er till oss på [email protected] så hjälper vi er med detta!

Läs mer

Kan man betala med Klarna på Blocket?

KÖP NU, BESTÄM DIG SENARE Vi har alltid 14 dagars öppet köp och tack vare Klarnas betallösningar kan du få surfplattan levererad före du betalar. Följaktligen, hur fungerar blocket säker betalning? När du köper och säljer prylar på Blocket med frakt kan du använda vår Frakt med säker betalning. Då sköter du hela affären via chattfunktionen och betalningen går via oss. Du som säljer skickar ingenting förrän köparen betalat och du som köper hämtar ut och kontrollerar varan innan pengarna förs över till säljaren.

På motsvarande sätt, hur betalar man privatperson?

Med ett konto för privatpersoner kan du alltid handla säkert på nätet. Både säljare och köpare slipper lämna ut känsliga uppgifter och bankkontonummer då man betalar till säljarens mejladress. Du kan välja bland många olika betalsätt, till exempel internetbank eller kreditkort. Dessutom, kan man delbetala på blocket? Delbetala med Divide

Genom att använda din kontokredit från Divide kan du dela upp köpet på upp till 6 år. Med lite förhandlingsteknik kan du med största sannolikhet även pruta på priset, då har du verkligen gjort en smart affär. Tänk dock alltid på att du inte skall låna mer pengar än vad din privatekonomi tillåter.

Kan mottagaren betala frakten?

Postförskott innebär att mottagaren betalar för försändelsen innan den lämnas ut. Försändelsen kan vara ett brev eller ett paket som har beställts via nätet. Pengarna för postförskottet sätts in på angivet bank- eller plusgirokonto och är ett fullgott betalningsalternativ i samband med distansköp. Därefter, Är det säkert att skicka blocketpaket? Frakt med säker betalning (även känt som Blocketpaketet) är vårt säkra sätt att köpa och sälja på distans över hela Sverige. Vi samarbetar med Rocker och Schenker för att erbjuda en tjänst till våra användare där vi håller pengarna efter att köparen har betalat.

Hur länge varar en annons på Blocket?

Använd vår app eller lägg in en annons på blocket.se. Din annons publiceras så fort den har granskats, det brukar gå på minuter! En annons ligger uppe i max 60 dagar (eller tills du tar bort den). Hur många besökare har Blocket?

Det är svårt att säga hur många besökare Blocket har utan mer information. Blocket är en svensk webbplats för online-annonser och enligt deras webbplats har de över 10 miljoner unika besökare varje månad. Det är dock oklart hur många av dessa besökare som är aktiva användare.

Med detta i åtanke, varför kan jag inte lägga in annons på blocket?

Det finns några anledningar till att du inte kan lägga upp en annons på Blocket. Kontrollera först att du är inloggad på ditt konto. Om du inte är inloggad kan du inte lägga upp en annons. För det andra ska du kontrollera om du har några utestående betalningar till Blocket. Om du inte har betalat för dina tidigare annonser kan du inte lägga upp nya annonser. Kontrollera slutligen att din annons uppfyller alla krav för att kunna publiceras på Blocket. Alla annonser måste vara på svenska och de måste vara lämpliga för webbplatsen. Om din annons inte uppfyller dessa krav kommer den inte att publiceras.

By Rolan

Hur funkar frakt på Blocket? :: Hur säkert är Blocket betalning?
Användbara länkar