Hem > H > Hur Kommer Jag Åt Marketplace?

Hur kommer jag åt Marketplace?

Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar. Tryck på Visa mer nedanför avsnittet Vilka aviseringar du får. Bläddra ned och tryck på Marketplace. Tryck på knapparna till höger om aktiveringstypen för att aktivera eller inaktivera dem.

Läs mer

Dessutom, kan man kontakta marketplace?

Gå till facebook.com/marketplace. Tryck på Begär granskning. Vi granskar ditt överklagande och svarar inom 24 timmar. Sök efter uppdateringar i Supportinkorgen eller e-postadressen som är kopplad till ditt Facebook-konto. Därefter, hur handlar man säkert på marketplace? Lokal upphämtning på Marketplace

Erbjud istället betalning genom en P2P-betalningssida, till exempel PayPal eller att skicka och ta emot pengar i Messenger. Om du väljer att betala elektroniskt med överföring ska du undvika betalningslänkar och logga in direkt via betalningsmetodens webbplats.

Och därefter, varför kan jag inte komma in på marketplace?

Om din åtkomst till Marketplace har återställts måste du kanske uppdatera facebook.com eller ladda ned den senaste versionen av appen. Hur aktiverar man Facebook Marketplace? Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar. Tryck på Visa mer nedanför avsnittet Vilka aviseringar du får. Bläddra ned och tryck på Marketplace. Tryck på knapparna till höger om aktiveringstypen för att aktivera eller inaktivera dem.

Kan man kontakta Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra till botten av sidan och välj Rapportera ett problem. Välj den Facebook-produkt som du har problem med. Beskriv problemet i textrutan och ange även vad du höll på med när problemet uppstod. Hur ringer jag Facebook? Om du behöver hjälp med Messenger-appen eller messenger.com besöker du Messengers hjälpcenter. Du kan ringa en person eller ringa gruppsamtal. Klicka på längst upp till höger på skärmen. Startar ett samtal med personen eller personerna som du vill ha ett röstsamtal med.

Hur anmäler man någon på Marketplace?

Jag behöver hjälp med Facebook Marketplace

  1. blockera köparen eller säljaren på Facebook.
  2. anmäla köparen, säljaren eller inlägget till Facebook.
  3. lämna ett betyg på köparen eller säljaren.
  4. kontakta polisen om du är orolig för din fysiska säkerhet, stöld eller bedrägeri.
Kan man lita på Marketplace?

På det hela taget, ja. Den stora majoriteten av användarna på Marketplace är välmenande och ärliga personer som vill göra sig av med sina oönskade föremål eller hitta bra erbjudanden. Men som med alla andra onlinecommunitys finns det alltid några dåliga äpplen som försöker dra nytta av systemet. För att skydda dig från att bli ett offer för bedrägeri bör du alltid vidta försiktighetsåtgärder när du träffar någon som du inte känner personligen, till exempel genom att träffas på en offentlig plats och aldrig lämna ut dina personuppgifter. Om något verkar för bra för att vara sant är det förmodligen det. Lita på din magkänsla och om något känns fel, gå därifrån.

Hur säkert är Facebook Marketplace?

Säkerheten på Facebook Marketplace beror på ett antal faktorer, bland annat hur du använder plattformen och hur du skyddar din personliga information. På det hela taget är Facebook Marketplace en säker plattform som erbjuder ett bra sätt att köpa och sälja föremål. Det finns dock vissa risker att vara medveten om, till exempel bedrägerier och bedrägerier.

När du använder Facebook Marketplace ska du se till att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Dela inte din ekonomiska information med någon du inte känner, och var försiktig med erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna. Om du träffar någon personligen för att slutföra en transaktion, se till att träffas på en offentlig plats och ta med dig en vän eller familjemedlem. Lita på dina instinkter - om något känns konstigt är det förmodligen så.

Överlag är Facebook Marketplace en säker plattform som kan vara ett bra sätt att köpa och sälja saker. Genom att vidta några enkla försiktighetsåtgärder kan du hjälpa till att skydda dig mot bedrägerier och bedrägerier.

By Carlo

Är tal med nollor och ettor? :: Varför fungerar inte Marketplace på Facebook?
Användbara länkar