Hem > V > Vilken Är Den Mest Googlade Frågan?

Vilken är den mest googlade frågan?

Mest googlat 2020 – så sökte svenskarna under året

PCR-test, covidbevis och hur många i landet som är vaccinerade finns alla med bland de vanligaste sökningarna. Mer förvånande är kanske att sökningar kring hur långa längdskidor man ska ha och hur lång en handbollsmatch är tar sig in på topplistan.

Läs mer

Dessutom, vad är mest googlat?

Squid Game mest googlade tv-serien

På tal om underhållning så toppar Netflix tv-serie "Squid Game" denna lista. Sammanställningen visar även att svenskarna gärna tittat på svenskproducerade serier i år: "Svenskarnas sökintressen visar att det har varit TV-seriernas år.
Vad är mest googlat 2022? Den mest sökta efter nyckelord på Google is Youtube. Över 60% av Google sökningar görs med mobiltelefonen. Ungefär hälften av "Nära mig" nyckelord on Google resultera i ett butiksbesök.

Dessutom, hur många googlar per dag?

Fakta Google 2020:

97% av alla sökningar i Sverige görs via Google. 4 av 10 pensionärer googlar dagligen. 6 av 10 personer googlar dagligen. Varje dag görs det 55 miljoner googlingar bara i Sverige, ca 5,5 googlingar per person i snitt per dag.
Vad är mest googlade 2020? Coronavirus, USA-valet och Folkhälsomyndigheten. De är de tre mest googlade sökorden i Sverige 2020 och en lista som i år mer eller mindre domineras av corona-relaterade sökningar.

Vad är det mest googlade 2019?

Även Greta Thunberg och Sara Danius finns bland de mest googlade personerna. Sökningarna på mat och dryck tyder på att vi är nyfikna ändå ut i smaklökarna. Bubbeldrinken Aperol Spritz toppar söklistan, följd av gubbröra, sellerijuice, empanadas och rönnbärsgelé. Med detta i åtanke, vem har googlat på mig? Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering.

Följaktligen, vad har jag sökt på?

Du behöver ett sådant konto för att använda till exempel Gmail och Androidtelefoner. Men du kan enkelt ta reda på vad Google vet om dig. På sidan "Min aktivitet" sammanställs allt; vad du har sökt efter, vilka videor du har tittat på, var du har använt gps:en och mycket mer. Hur använder man Google Trends?

Om du vill använda Google Trends skriver du ett nyckelord eller en fras i sökfältet. Du kan sedan begränsa resultaten efter plats, tidsperiod, kategori och andra alternativ. Du kan också jämföra flera sökord samtidigt.

Folk frågar också vad trendar i sverige?

Det finns inget slutgiltigt svar på den här frågan eftersom vad som är trendigt i Sverige kan förändras snabbt och bero på en mängd olika faktorer. Några populära ämnen som ofta är trendiga i Sverige är dock nyheter, sport, underhållning och mode. Dessutom kan sociala medier vara ett bra ställe att se vad som för närvarande är trendigt i Sverige, eftersom användare ofta delar länkar till populära artiklar eller berättelser.

By Dygall

Hur mycket pengar omsätter porrindustrin? :: Kan man ta reda på om man är polisanmäld?
Användbara länkar