Hem > K > Kan Inte Identifiera Med Bankid Postnord?

Kan inte identifiera med BankID PostNord?

För att man ska kunna legitimera sig med Mobilt BankID behöver försändelsen i fråga ha lagts till automatiskt i din PostNord-app, till följd av att du har registrerat ett telefonnummer / e-postadress.

Läs mer

Därefter, varför kan jag inte logga in med bankid?

att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank. Du kan testa ditt BankID på test.bankid.com . Med detta i åtanke, hur kan man legitimera sig med bankid? Du får en aktiveringskod banken som du knappar in i Mobilt BankID-appen. När du sedan har ditt Mobila BankID väljer du en personlig kod som du använder varje gång du legitimerar dig. Ett Mobilt BankID fungerar alltså som en digital legitimation.

Dessutom, kan man hämta ut paket med freja id?

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att PostNord har infört stöd för att användare ska kunna legitimera sig med Freja eID som en fysisk ID-handling vid paketutlämning. Freja eID är en e-legitimation som också fungerar som en fysisk ID-handling. Kan man hämta ut paket utan legitimation? Där kan du nämligen när du får en paketavisering välja att identifiera dig med mobilt BankID. När du väl har gjort det får du en streckkod, som du kan skicka vidare till den som hjälper dig att hämta ut paketet. Budet behöver då inte visa legitimation för att hämta ut paketet, det räcker med streckkoden.

Kan man hämta ut paket med spårningsnummer?

Ja, det räcker att du tar med dig ditt kollinummer och din legitimation. För att ta reda på om ditt paket har kommit fram kan du söka detta på Postnords hemsida med ditt kollinummer. Och därefter, varför kan jag inte logga in med bankid på 1177? Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se.

Kan inte logga in på Alltid öppet med BankID?

Här kan du läsa om de vanligaste orsakerna och vad du kan göra åt dem.

  • Använd en annan webbläsare. Prova att logga in genom en annan webbläsare.
  • Använd rätt typ av e-legitimation.
  • Testa din e-legitimation.
  • Aktivera Javascript.
Är BankID nere?

Det finns inget slutgiltigt svar på denna fråga eftersom det inte finns någon central myndighet som övervakar BankID:s status. Användarna kan dock kontrollera statusen för BankID-tjänsterna på BankID:s webbplats (https://www.bankid.com/). Om webbplatsen är nere är det troligt att BankID-tjänsterna också är nere.

Hur kan man bevisa sin ålder utan leg?

Det finns några sätt att göra detta, men det vanligaste är att använda ett pass. Pass utfärdas av regeringen och innehåller en persons namn, födelsedatum och annan identifieringsinformation.

By Fontes Rei

Vad är det för skillnad på BankID och e-legitimation? :: Varför ringer de upp mig från Postkodlotteriet?
Användbara länkar