Hem > V > Varför Har Facebook Låst Mitt Konto?

Varför har Facebook låst mitt konto?

Mitt personliga Facebook-konto är inaktiverat.

  • att publicera innehåll som inte följer Facebooks användarvillkor.
  • att använda ett falskt namn.
  • att utge sig för att vara någon annan.
  • att upprepa ett beteende som inte är tillåtet på Facebook och som bryter mot våra communityregler.

Läs mer

Kan man låsa sin profil på Facebook i Sverige?

Den här funktionen är inte tillgänglig överallt just nu. Du kan bara låsa din profil i vissa länder. Om du ser på någons profil har personen valt att låsa sin profil och visa en begränsad vy av sitt profilinnehåll till personer som hen inte är vän med på Facebook. Varför har jag fått en Återställningskod till Facebook? Om du har fått ett e-postmeddelande för återställning av ditt Facebook-lösenord som du inte har begärt, är det troligt att någon har angett din e-postadress eller ditt användarnamn av misstag och försökt logga in på sitt eget konto. Det händer ofta om du har ett populärt användarnamn eller en populär e-postadress.

Folk frågar också hur får jag tillbaka mitt facebook-konto?

Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Man kan också fråga hur länge är man spärrad på facebook? När du har slutfört en säkerhetskontroll måste du vänta i 24 timmar innan du kan logga in på ditt Facebook-konto. Under vänteperioden är ditt konto fortfarande synligt för dina vänner på Facebook, men du kommer inte åt det.

Folk frågar också hur vet man om någon inaktiverat facebook?

Om din sida inaktiveras kan inte personer se din sida eller hitta den om de söker efter den. Om du inte vill att din sida ska inaktiveras kan du ge någon annan fullständig kontroll över din sida. Därefter, kan man dölja sin profil på facebook? När du är inloggad på Facebook via en webbläsare, gå in på din profil, klicka sedan på -symbolen i nedre, högra hörnet av din omslagsbild och välj Visa som... Därefter kan du välja om du vill se din profil som "Offentligt" – vilket visar allt som alla som söker på ditt namn kan se.

Vad är Facebook profil?

En profil är en plats på Facebook där du kan dela information om dig själv, som dina intressen, foton, videor, bostadsort och födelseort. Du visar din profil genom att trycka på ditt namn eller profilbild överst på Facebook. Du måste ha en profil för att kunna skapa en sida eller vara med och hantera en. Följaktligen, varför får jag sms från facebook?

Det finns två olika anledningar till varför du får textmeddelanden från Facebook. Antingen har du aktiverat funktionen för textmeddelanden i dina inställningar, eller också har någon av dina vänner skickat ett textmeddelande till dig via Facebook.

Vad betyder återställa lösenord?

En återställning av lösenord innebär att du byter ut ditt nuvarande lösenord mot ett nytt. Detta kan du göra genom att följa instruktionerna på din webbläsare eller i din e-postklient.

By Tandy Coquillon

Kan man ha både Gmail och Outlook? :: Vad gör man om man har tappat bort sin mobil?
Användbara länkar