Hem > K > Kan Inte Sortera I Pivot?

Kan inte sortera i Pivot?

I pivottabellen klickar du på ett fält i kolumnen som innehåller de objekt som du vill sortera. På fliken Data klickar du på Sorteraoch sedan på den sorteringsordning du vill använda. Om du vill visa fler sorteringsalternativ klickar du på Alternativ.

Läs mer

Vad menas med stigande ordning?

Stigande ordning betyder från första till sista bokstaven i alfabetet för text, från lägsta till högsta för tal och från tidigaste till senaste för datum och klockslag. Hur Skrivskyddar man ett Excel dokument? För att skrivskydda en arbetsbok i Excel 2010, gör du följande:

  1. Öppna arbetsboken.
  2. Klicka på fliken Arkiv.
  3. Välj Spara som.
  4. I dialogrutan Spara som anger du var filen ska sparas.
  5. Därefter klickar du på Verktyg och väljer Allmänna alternativ. Nu kan du ange ett lösenord som skrivskyddar arbetsboken.

Och därefter, hur låser man en cell i excel mac?

Så här låser du celler

  1. Markera de celler du vill låsa.
  2. Klicka på Celler eller tryck på
  3. Klicka på fliken Skydd och se sedan till att rutan Låst är markerad.
  4. Om några celler ska vara upplåsta markerar du dem.
  5. Klicka på Skydda blad eller Skydda arbetsbok på fliken Granska.
Hur låser man Excel dokument? Skydda en Excel-fil
  1. Välj Arkiv > Info.
  2. Välj rutan Skydda arbetsbok och sedan Kryptera med lösenord.
  3. Skriv ett lösenord i rutan Lösenord och välj sedan OK.
  4. Bekräfta lösenordet i rutan Ange lösenordet igen och välj sedan OK.

Dessutom, varför har jag dubbla kontakter iphone?

När du har kontakter från flera källor så kanske du får flera poster för samma person i Kontakter. Kontakter som har samma namn länkas och visas som en enda samlad kontakt i listan, så att de inte visas flera gånger i listan med alla kontakter. Därmed, vad är vlookup på svenska? Lär dig bruka den användbara formeln VLOOKUP (LETARAD på svenska) i syfte att snabbt vaska fram relevanta data från Excellistor. värden från intilliggande kolumner.

Och en annan fråga, vad är en dubblett?

Ordet dubblett är en synonym till kopia och tvårumslägenhet och kan bland annat beskrivas som "extra exemplar". Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av dubblett samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Hur jämför man två Excelfiler?

Det finns flera olika sätt att jämföra två Excel-filer. En enkel metod är att använda en diff-verktyget, som finns i många olika versioner. Ett annat sätt är att använda ett macro eller ett script, som jämför två filer och markerar olikheterna.

Kan man jämför två Excelfiler?

Yes, you can compare two Excel files. To do this, open both files in Excel and then click the Compare Files button on the Home tab.

By Langley Sininger

Vem gör bokomslag? :: Varför kan jag inte filtrera i Excel?
Användbara länkar