Hem > F > Får Mycket Skräppost Gmail?

Får mycket Skräppost Gmail?

Du kan ta bort ett e-postmeddelanden från mappen Skräppost om du markerade det som skräppost av misstag:

  1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad. Obs! Ladda ned Gmail-appen om du inte redan har den.
  2. Tryck på menyn uppe till vänster. Skräppost.
  3. Markera meddelandet som inte är spam.
  4. Tryck på Mer. Inte skräppost.

Läs mer

Var är min inkorg?

Inkorgen finns i meddelandelistan. E-postmeddelanden öppnas i läsfönstret. I menyfliksområdet finns fler alternativ för att ordna e-postmeddelanden. Välj pilen längst till höger för att visa eller dölja menyfliksområdet. Därmed, vem är min e-postleverantör? Är du osäker på vem som är din e-postleverantör? Titta på din e-postadress. Ordet direkt efter @-symbolen är normalt din e-postleverantör.

Följaktligen, vad innebär skräppost i mailen?

Skräppost (spam, bulk mail, junk mail, unsolicited bulk email...) är e-postmeddelanden eller news-meddelanden som skickas till mottagaren utan mottagarens tillstånd. Följaktligen, hur blockerar man spam mail outlook? Markera ett meddelande i meddelandelistan från den avsändare som du vill spärra. I menyraden Outlook väljer du Meddelande > Skräppost > Spärra avsändare. Outlook lägger till avsändarens e-postadress i listan med spärrade avsändare. Obs!: Du kan återställa alla e-postmeddelanden som finns i mappen Skräppost.

Man kan också fråga vad gör jag om jag klickat på en länk?

Om du har råkat klickat på en länk eller öppnat en bilaga

Är du anställd i en organisation och misstänker skadlig kod eller tror att du klickat på en olämplig länk ska du genast rapportera till din it-funktion. Har du angett inloggningsuppgifter för att få åtkomst till information, ändra dem omedelbart.
Vad ska man göra om man klickat på en länk? Klicka bara på kända länkar

Om du är osäker på om en fil skulle kunna innehålla virus eller annan skadlig kod bör du avstå från att ladda ner den. Om du klickar på en okänd länk kan bedragare komma över dina lösenord och på så vis använda din identitet på nätet.

Har min mail blivit hackad?

Så här gör du:

1. Skriv in din e-postadress i sökfältet på hackad.se. 2. Efter ett par sekunder får du besked på skärmen om din e-postadress finns med i databasen eller inte.
På motsvarande sätt, varför får jag massa konstiga mail?

Det finns flera olika orsaker till varför man kan få många konstiga e-postmeddelanden. Ett vanligt problem är att e-postadresser lätt kan spridas och hamna i fel händer, vilket gör att personer kan skicka skräppost till många olika personer. Det finns också en del skräppostmeddelanden som ser mycket professionella ut, och det kan vara svårt att avgöra om de är äkta eller inte. Om man är osäker på ett e-postmeddelande bör man alltid kontakta avsändaren för att bekräfta att det är äkta, och inte någon form av skräppost.

Man kan också fråga hur stoppar man spam mail telia?

Det finns flera sätt att blockera oönskad e-post (spam) i Telia. För det första kan du använda vårt filter mot oönskad e-post, som du hittar under "Inställningar" i webmailen. Där kan du välja att blockera all oönskad e-post, eller bara e-post från okända avsändare.
Du kan också använda vår tjänst Telia Spärrat E-postadresser, som blockar all e-post från de adresser du anger. Tjänsten är gratis och du hittar den här: https://www.telia.se/privat/support/internet/e-post/spam/spam-och-skr%C3%A4ppost-filter/telia-sp%C3%A4rrat-e-postadresser

By Birgitta Pratcher

Kan man använda iPhone som router? :: Hur får man skräppost till inkorg?
Användbara länkar