Hem : Programvaruvillkor : iTunes-definition

iTunes

iTunes är ett ljuduppspelningsprogram utvecklat av Apple Computer. Du kan använda iTunes för att importera låtar från CD-skivor och andra ljudfiler från hårddisken. Programmet kan också ladda ner låtar (mot en mindre avgift) från iTunes Music Store. Även om låtar är de vanligaste filerna som spelas av iTunes kan du också spela upp talade ordfiler, till exempel ljudböcker eller andra inspelningar. iTunes har också ett radioalternativ som låter dig spela live-strömmar av internetradio från en mängd olika stationer.

Varje fil du importerar med iTunes lagras i iTunes-biblioteket. Lyckligtvis kan biblioteket organiseras i flera spellistor, vilket är särskilt användbart när du har tusentals låtar. (Ja, vissa människor har över 10,000 XNUMX låtar i sitt bibliotek.) Du kan också skapa "smarta spellistor" som lagrar låtar enligt de parametrar som du ställer in. Om du till exempel vill ha en spellista med endast rockmusik kan du skapa en smart spellista som bara innehåller låtar där "Genre" -taggen innehåller "Rock". iTunes är programvaran som medföljer iPod, och låter dig överföra dina spellistor från din dator till din iPod. Liksom iPod kan iTunes användas på en Mac eller PC.

TechLib - Tech Lib Computer Dictionary

Denna sida innehåller en teknisk definition av iTunes. Det förklarar i dataterminologi vad iTunes betyder och är ett av många programvaruuttryck i TechLib-ordlistan.

Alla definitioner på TechLib-webbplatsen är skrivna för att vara tekniskt korrekta men också lätta att förstå. Om du tycker att denna iTunes-definition är till hjälp kan du referera till den med citatlänkarna ovan.