Hem > H > Hur Fungerar Rocker Blocket?

Hur fungerar Rocker Blocket?

Här är det tydligt att köparen och säljaren egentligen inte möts rent ekonomiskt, Rocker kliver in som mellanhand och betalar ut pengarna till säljaren samtidigt som köparen blir betalningsskyldig till Rocker. I dagsläget presenteras betalning via faktura med 14 dagars betaltid eller delbetalning som alternativ.

Läs mer

Kan man betala genom Blocket?

Det finns tre sätt att betala våra annonser på. Du kan antingen betala via Swish, Kortbetalning eller Telefonbetalning. Att använda sig utav Swish är lika enkelt som att använda kortbetalning eller telefonbetalning hos oss. Vid betalningsalternativen kommer ni att se "Swish". Hur betalar man med Rocker? Detta är Rocker Pay

  1. STEG 1. Säljaren skapar en betallänk för varan.
  2. STEG 2. Köparen betalar för varan med valfritt betalsätt.
  3. STEG 3. Säljaren överlämnar varan till köparen.
  4. STEG 4. Köparen godkänner varan.

Hur funkar Blocket säker betalning?

När du köper och säljer prylar på Blocket med frakt kan du använda vår Frakt med säker betalning. Då sköter du hela affären via chattfunktionen och betalningen går via oss. Du som säljer skickar ingenting förrän köparen betalat och du som köper hämtar ut och kontrollerar varan innan pengarna förs över till säljaren. Kan man bli lurad med Blocketpaket? Problemet med den tjänsten är väl att man kan bli lurad som säljare istället.. Om de inte ändrat något på senaste. Både Blocket paketet och PayPal är farligt som säljare. Är köparen oärlig så blir man blåst.

På motsvarande sätt, Är rocker bra?

Rocker Visa kort är ett mångsidigt kort som är kostnadsfritt att äga och använda. I och med dess cashback på 0,5 % - 10 %, avsaknad av valutapåslag och reseförsäkring är det perfekt som vardagskort såväl som resekort. Just nu: Få 500 kr gratis så fort du tecknat kortet och gjort 3 kortköp via vår länk. Kan man betala med Klarna på Blocket? KÖP NU, BESTÄM DIG SENARE Vi har alltid 14 dagars öppet köp och tack vare Klarnas betallösningar kan du få surfplattan levererad före du betalar.

Dessutom, hur kan man betala på blocket?

När du ska betala för något via Blocketpaketet sker det alltid med vår samarbetspartner Rocker, antingen via Swish eller faktura – aldrig kortbetalning. Alltså kräver Blocket aldrig att du uppger kortuppgifter när du använder våra betaltjänster. Hur betalar man en bil på Blocket?

Om du vill köpa en bil på Blocket är det första du behöver göra att skapa ett konto och lägga upp en annons i kategorin Bilar och motorer. Därefter måste du hitta en bil som du är intresserad av och kontakta säljaren. När ni har kommit överens om ett pris kan du betala för bilen med Blockets säkra betalningssystem.

Kan man betala faktura med Rocker?

Nej, du kan inte betala din faktura med Rocker.

By Kalli

Vad kan man göra om man har blivit lurad på Blocket? :: Hur skicka paket säkert?
Användbara länkar