Hem > K > Kan Äntligen Se Alla I Nyhetsflödet Facebook?

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet Facebook?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

Läs mer

Varför ser jag samma inlägg på Facebook?

Inställningarna för nyhetsflödet hjälper dig att styra vad som visas i nyhetsflödet. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar. Man kan också fråga varför ser jag inte alla gratulationer på facebook? Alternativ 1 – Ändra så du ser alla inlägg från sidan på Facebook. Det enklaste sättet att fixa det här på är att du ändrar inställningarna för gruppen på facebook. När du har gillat en sida och går in på sidans vägg hittar du följande alternativ om du trycker på knappen gilla.

Följaktligen, hur gör man för att se alla vänners inlägg på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned till Vänner och tryck på namnet på vänlistan. Du ser ett flöde med en rad inlägg från personer på din lista. Varför kan jag inte se alla inlägg på min tidslinje? Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Hur kan jag se vilka jag följer på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till avsnittet Målgrupp och synlighet och tryck på Följare och offentligt innehåll. Tryck på Vilka kan se de personer, sidor och listor du följer? Och en annan fråga, vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på facebook? När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Längst upp i Facebook-flödet: Din händelse visas längst upp i dina vänners eller följares Facebook-flöden. Din händelse visas längst upp i ditt eget flöde i det här avsnittet.

Vad menas med favoriter på Facebook?

När du lägger till vänner och sidor i dina favoriter på Facebook visas deras inlägg högre upp i nyhetsflödet. Du ser de nyaste inläggen först. Du kan när som helst hantera favoriter. Vänner och sidor aviseras inte om du lägger till eller tar bort dem. Hur kommer jag in på min tidslinje?

För att komma åt din tidslinje loggar du in på ditt Facebook-konto och klickar på fliken "Hem". Din tidslinje är det första du ser.

På motsvarande sätt, varför ser inte alla mina vänner mina inlägg på facebook?

Det finns flera anledningar till att dina vänner inte ser dina inlägg på Facebook. Den första anledningen är att dina sekretessinställningar kanske inte är inställda så att dina vänner kan se dina inlägg. Om du vill kontrollera dina sekretessinställningar går du till sektionen "Sekretess" i dina Facebook-inställningar. Den andra orsaken är att dina vänner kanske inte har lagt till dig i sin vänlista. Om du vill kontrollera om dina vänner har lagt till dig går du till deras profilsida och ser om ditt namn finns med i avsnittet "Vänner". Den tredje orsaken är att dina vänner kanske har ställt in sina Facebook-inställningar så att de inte visar inlägg från personer som inte finns i deras vänlista. Om du vill kontrollera denna inställning går du till avsnittet "Nyhetsflöde" i dina Facebook-inställningar. Slutligen är det också möjligt att dina vänner helt enkelt inte är intresserade av att se dina inlägg.

By Vanya

Vilka följer mig? :: Varför upp och ner i skeden?
Användbara länkar